Naslovna > Izdvajamo iz sadrzaja > 327 Edition jedinstvena saradnja sa brendom New Balance

Nissan Kicks

327 Edition jedinstvena saradnja sa brendom New Balance

Automobil će biti izložen na Nissan Crossingu, potpuno preuređenoj Nissanovoj galeriji, znamenitosti Ginze već više od 50 godina...

Automobilske kompanije koje sarađuju sa drugim brendovima koji nisu automobili na promociji vozila nije novost. Neke od tipičnih kolaboracija koje se mogu vidjeti su luksuzni automobili i satovi, kao i patike inspirisane automobilima. Nissan je želio da se razlikuje sa svojom najnovijom kampanjom za svoj Kicks crossover u Japanu. Sa imenom koje se doslovno koristi kao žargonski izraz za patike, japanski automobilski brend okrenuo je to naopako i stvorio Nissan Kicks koji je inspirisan parom patika – konkretno, parom New Balance 327.

 

 

 


Da bi to uradio, Nissan je umotao Nissan Kicks e-Power 4WD dizajnom koji odgovara New Balance 327 patikama. New Balance logo je istaknut na desnoj strani crossovera, dok je na lijevoj strani prikazan ogroman Nissan Kicks 327 Edition natpis. U međuvremenu, ostatak omota rekreira teksturu antilop tkanine i kultnog bijelog đona New Balance patika. Čak i krov Nissan Kicksa dolazi sa proizvedenim "jezikom i kragnom", s bijelim pertlama koje se nastavljaju na poklopac motora crossovera.

 


Dolazi sa marketinškom kampanjom pod nazivom "Catch the Kicks" u kojoj će ljudi koji su uočili i objavili crossover na Twitteru dobiti priliku da  osvoje Nissan Kicks e-Power 4WD. Međutim, nije precizirano da li će nagrada biti ova 327 Edition verzija. Oni koji neće imati priliku da uhvate specijalne Kicksove mogu samo retvitovati odgovarajući post Nissan Motorsa na Twitteru i dobiti priliku da osvoje par New Balance 327.

Datum objave: 24/01/2023
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook