Naslovna > Vijesti > 60 godina modela DS

Tri ikone za početak slavlja

60 godina modela DS

U čast 60 godina modela DS iz 1955. tri ikone, izvorni model DS, DS 3 WRC i Sébastien Loeb, udružuju se s markom DS kako bi proslavile godišnjicu tog legendarnog automobila i popratile lansiranje marke ...

Ove tri ikone sastale su se ovog mjeseca u Monte Carlu, gdje su DS 3 WRC i Sébastien Loeb otvorili su 83. Rally Monte Carlo. Okupljanja, saloni i razna događanja obilježiće godinu, a Marka DS sprema i druga iznenađenja. DS 19 predstavljen je 1955. pod staklenom kupolom pariške palatee Grand Palais te je izazvao neviđenu pomamu s 12. 000 prodanih vozila u jednom danu. Zahvaljujući stilu povezanom s tehnološkim inovacijama taj će automobil postati legendom o kojoj se priča još i danas.

 

"Sasvim je prirodno slaviti godišnjicu povijesnog modela DS dok Marka započinje svoju prvu godinu postojanja.Taj je automobil iznimno nasljeđe Marke na koje se oslanjamo kako bismo kupcima ponudili modele koji objedinjuju dojmljiv dizajn i tehnologiju, udobnost i užitak u vožnji, plemenite materijale, profinjenost i pozornost posvećenu detaljima", pojašnjava Yves Bonnefont, generalni direktor Marke. Zato će se tokom cijele godine brojnim događanjima u cijelom svijetu slaviti šezdeseta godišnjica. 

Datum objave: 27/01/2015
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook