Naslovna > Vijesti > Akcija 4 plus

Porsche BH

Akcija 4 plus

Porsche BH je za marke Volkswagen, Audi, Škoda i Seat organizovao takvu akciju pod nazivom 4 plus, koja se odnosi na vozila starija od četiri godine ...

Prosječna starost automobila u BiH je oko 18 godina, što je najbolji pokazatelj koliko prodavci novih automobila imaju „malo posla“. Neki podaci govore da na jedno prodato novo vozilo dođe devet polovnih prodatih automobila iz uvoza. Zbog ove činjenice, ovlašteni servisi često organizuju servisne akcije i za starija vozila. Porsche BH je za marke Volkswagen, Audi, Škoda i Seat  organizovao takvu akciju pod nazivom  4 plus, koja se odnosi na vozila starija od četiri godine. Sanela Jusić, Rukovodilac marketinga  postprodaje, Porsche BH d.o.o kaže da kampanja traje do kraja ove godine ali sa tendencijom nastavka i u narednom periodu.

 

Ako ste vlasnik automobila marke Volkswagen, Audi, Škoda ili Seat starijeg od četiri godine, iz udobnosti vašeg doma, u nekoliko jednostavnih koraka možete provjeriti cijene određenih servisnih paketa i rezervisati termine za popravku vozila. Naprimjer, ako ste vlasnik Škoda Fabije stare pet godina, potrebno je otići na web stranicu www.skoda4plus.ba. U opcijama jednostavno izaberete vaš model. vrstu motora i godište automobila. Recimo da trebate set zupčastog i vodenu pumpu. Kliknite na paket snaga, a na narednoj stranici na opciju „dodaj u ponudu“. Ukoliko je to jedino što trebate, u gornjem desnom uglu stranice kliknice na opciju „kreiraj ponudu“. Još jednom pogledajte da li ste izabrali ono što vam treba i potom pređite na korak dva, gdje ćete u obavezna polja unijeti tražene podatke, uključujući broj šasije vašeg automobila. Obavezno izaberite i mjesto gdje se nalazite, te željeni servis u kojem želite zakazati termin za popravku vozila.

 

Kada unesete tražene podatke, kliknite na korak tri, gdje ćete još jednom vidjeti ponudu. Klikom na četvrti korak, ponudu ste poslali željenom servisu, čije će vas osoblje kontaktirati za rezervaciju termina. U našem primjeru cijena Seta zupčastog remena sa vodenom pumpom i ugradnjjom je 388 KM, što je ušteda od 20 % u odnosu na redovnu cijenu. Iste uštede su dostupne i za druge popravke i zamjenu paketa dijelova za brandove Volkswagen, Audi, Seat i Škoda. Sve što trebate ukucati u vaš pretraživač je Volkswagen4plus ili Audi4plus, te se informisati o detaljima ove akcije, koja traje do kraja godine sa tendecijom produženja.

Datum objave: 27/11/2015
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook