Naslovna > Auto moto sport > Alonso ponovo na stazi

Formula 1

Alonso ponovo na stazi

Fernando Alonso, dvostruki svjetski šampion u Formuli 1, pun entuzijazma, poručio je da se dobro osjeća i da će se uskoro vratiti na stazu …

Na treningu koji se bio u Barceloni, Alonso je udario u zid i doživio potres mozga, zbog čega je tri dana bio u bolnici. U zid je udario vozeći brzinom od 150 kilometara na sat posljednjeg dana predsezonskog treninga. "Kao što vidite, potpuno sam se oporavio. Želio sam da budem na treningu u Barceloni, ali su mi ljekari preporučili da je bolje da sačekam još malo sa povratkom na stazu", rekao je vozač McLarena i zahvalio se svima na podršci. Izvršni šef McLarena Ron Davis rekao je u četvrtak da ne vidi razlog zašto Alonso ne bi bio spreman za prvu trku sezone koja će se održati u Melburnu 15. marta.

 

Nakon što je prethodne četiri godine vozio za Ferrari, Alonso se ljetos vratio u ekipu McLarena, čiji je bio član 2007. Takođe je osvojio titulu 2005. i 2006. godine kao član Renaulta. "Uskoro se vraćam na stazu", rekao je Alonso u video snimku postavljenom na njegovom Twiteru.

 

Datum objave: 03/03/2015
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook