Naslovna > Automobili > Audi > A4 > Audi unaprijedio robusni karavan

A4 Allroad Quattro

Audi unaprijedio robusni karavan

U zavisnosti od tržišta, trenutni Audi A4 Allroad Quattro se prodaje s izborom turbo benzinskih i dizel agregata. Model sljedeće generacije će biti posljednji A4 koji će imati SUS motor prije nego što porodica modela pređe na čisto električnu energiju krajem decenije...

Audi A4 sljedeće generacije je trenutno u razvoju, ali proizvođač automobila iz Ingolstadta ne zanemaruje odlazeći model, koji je još uvijek u prodaji u Sjevernoj Americi, Evropi i Kini. Na Starom kontinentu, kompaktno premium vozilo dobija neke dostupne vizuelne nadogradnje za novu modelsku godinu, koja bi mogla biti njegova posljednja godina na tržištu prije nego što novi model stigne u salone.

 

 

 


Tačnije, ta podešavanja utiču na model A4 Allroad Quattro, koji je porodični robusni karavan inspirisan terenskim putevima sa pogonom na sve točkove. Za 2022. godinu može se naručiti sa takozvanim Black Optics Pro paketom, koji je dizajniran posebno za podignuti kompaktni Audi s dugim krovom i pruža kupcima dodatne mogućnosti prilagođavanja. Kao što mu ime govori, novi vizuelni paket donosi sjajnu crnu završnu obradu različitim dijelovima eksterijera, uključujući okvir vetrobranskog stakla, spoljašnje retrovizore i završne obloge izduvnih cijevi. Istim sjajno crnim slojem prekriveni su i vertikalni elementi rešetke hladnjaka, kopče na prednjim bočnim otvorima, difuzor zadnjeg branika i ploča prtljažnika između zadnjih svjetala. Audi oznaka i natpis A4 Allroad na poleđini su takođe u crnoj sjajnoj boji.

 


Još nekoliko manjih detalja upotpunjuju novi izgled robusnog karavana. To uključuje crne krovne šine i dostupni branik u kontrastnoj Manhattan sivoj metalik boji. Sva ova podešavanja su dio istog paketa, koji se sada može naručiti u Evropi po cijeni od 775 evra. Osim toga, dvije nove nijanse dopunjuju portfolio boja modela – Chronos Grey i District Green.

Datum objave: 13/05/2022
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook