Naslovna > Automobili > Land Rover > Defender > Automobil najpoznatijeg tajnog agenta

Land Rover Defender V8

Automobil najpoznatijeg tajnog agenta

Specijalno izdzdanje popularnog SUV modela Defender pojavljuje se u novom filmu o James Bondu pod nazivom: „No time to die“, a mali broj kupaca imaće čast i da posjeduje model u ovoj limitiranoj verziji...

Poslije nekoliko odgođenih rokova premijere usljed posljedica zbog svjetske pandemije COVID virusa, u bioskope konačno stiže 25. po redu film o najpoznatijem tajnom agentu Jamesu Bondu. Konačan datum premijere postavljen je za 30. septembar i ne treba naglašavati da će ovaj događaj privući veliki broj ljubitelja filmova širom planete. Specijalni agent „007“ između ostalog, poznat je po tome što se u filmovima vozi raznim luksuznim i atraktivnim automobilima, pa tako ni ovaj nastavak nije izuzetak.

 

 

 

 

 

U skladu sa tim, pored standardnog Aston Martina u novom „No time to die“ ostvarenju pojavljuje se i specijalna verzija Land Roverovog terenca Defender. U okviru ovog projekta, kompanija poznata po proizvodnji luksuznih SUV automobila lansiraće specijalnu verziju ovog modela pod nazivom Defender V8 Bond Edition. Ovu luksuznu i ograničenu verziju zadovoljstvo da kupi imaće svega 300 kupaca širom svijeta, koliko će i biti proizvedeno primjeraka. Jedinstven izgled ovog modela krasiće isklučivo crna boja, zajedno sa crnim točkovima od 22 inča, gdje se mogu primjetiti i posebna kočiona kliješta plave boje. Takođe ovaj model dobija posebnu oznaku Defender 007,te oznake na infotainment sistemu 007. Ispod poklopca motora ovog automobila nalaziće se isključivo 5,0-litarski V8 agregat sa 518 „konjskih snaga“, što će mu omogućiti da brzinu od 0 do 100 km/h, dostigne za svega 5 sekundi. "Land Rover Defender V8 Bond Edition ekskluzivno je predstavljanje najmoćnijeg Defendera ikada napravljenog, inspirisanog vozilima na ekranu u filmu „No time to die“", rekao je direktor marke Land Rover, Finbar McFall, te je još dodao da ovo izdanje predstavlja susret dva velika britanska brenda i jedinstvena je proslava 38-godišnje, saradnje Land Rovera s Jamesom Bondom.

Datum objave: 02/09/2021
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook