Naslovna > Automobili > Volkswagen > Passat > „Bacite pogled“ na novi Passat za tržite Kine

Volkswagen

„Bacite pogled“ na novi Passat za tržite Kine

Iz Volkswagena stižu prve zvanične slike nove generacije VW Passata za kinesko tržište, koji je nešto drugačiji od Evropskog modela, a čija bi prodaja trebala početi do kraja ove godine...

Novi Passat u sebi sadrži dizajnerske crte koje su prisutne na modelima Arteon i Phideon, a sam automobil je baziran na MQB platformi. Dimenzije novog modele su sada nešto veće, pa dužina automobila iznosi 4933 mm, što je više za 63 mm u odnosu na sadašnji model, širina je povećana tek za 2 mm i iznosi 1836 mm, dok je novi model niži 3 mm i njegova visina sada iznosi 1469 mm, uz međuosovinsko rastojanje od 2871 mm, koje je takođe veće za 68mm u odnosu na prethodnika.

 

Na fotografija je primjetno da je prikazana verzija sa bogatom opremom i kožnim enterijerom, a kineskim kupcima će novi Passat biti ponuđen sa 2.0 TSI benzinskim motorom, u verzijama sa 186KS i 220 KS (u paru sa 7-stepenim DSG mjenjačem). Takođe je prisutna i plug-in hybrid verzija, sa kombinacijom 1.4 TSI benzinca i elektromotora, a kombinovana snaga doseže do 211KS i 400 Nm. Dio opreme će između ostalog činiti i LED prednja svjetla, dvozonski automatski klima uređaj, adaptivni tempomat, Park Assist, digitalna instrument tabla i 10.25-inčni ekran infotainment sistema, a za proizvodnju ovog Passata u Kini zadužen je SAIC-Shanghai.

Datum objave: 15/10/2018
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook