Naslovna > Izdvajamo iz sadrzaja > Bez poskupljenja novi Volvo sa zalihe

Volvo BiH

Bez poskupljenja novi Volvo sa zalihe

Zahvaljujući veoma dobrim starim cijenama, Volvo vozila sa trenutnih zaliha se dobro prodaju čak i prvih dana u godini , a još uvijek nije kasno za buduće kupce da odvezu jedno...

Trenutno je ostalo nekoliko bogato opremljenih modela Volvo S60, V60, S90, V90 Cross Country i XC90, koji se mogu kupiti po najpovoljnijim cijenama, bez čekanja i uz fleksibilno Volvo Car Finansiranje. Ako se razmišlja o novom vozilu premium kvalitete koje ima legendarni stil i prepoznatljiv karakter, ovo je idealna prilika koja se ne propušta. Kupcima se savjetuje da zaobiđu predstojeća povećanja cijena na elegantan način, sa novim Volvom prema sopstvenim željama!

 

 

 

 

 


Volvo Selekt je fabrički program koji brend Volvo nudi na globalnom nivou. U sklopu ovog programa u Bosni i Hercegovini trenutno su na lageru vozila svih modela, starosti od jedne do pet godina sa garantovano manje od 150.000 pređenih kilometara i spremna za isporuku odmah. Svako vozilo detaljno pregledamo u 110 tačaka i ažuriramo najnovijom programskom opremom. Kako bi se omogućilo potpuno zadovoljstvo kupaca, dodaje se i opsežna garancija koja uključuje pomoć na putu i 30-dnevnu mogućnost zamjene odabranog vozila.

Datum objave: 14/01/2022
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook