Naslovna > Automobili > Cadillac > CT4 > Blackwing Track Edition debituje u tri različite varijante

Cadillac CT4-V

Blackwing Track Edition debituje u tri različite varijante

Cijene nisu objavljene, a biće proizvedeno samo 99 primjeraka svakog. Watkins Glen IMSA Edition je prvi na redu negdje između oktobra i decembra 2022., Sebring IMSA Edition je planiran za januar 2023., dok će Road Atlanta IMSA Edition biti proizveden od februara do marta 2023. godine...

Kada je Cadillac prošle godine predstavio modele CT4-V Blackwing i CT5-V Blackwing, proizvođač automobila je brendirao prvih 250 verzija oba kao kolekcionarske primjerke. Svaki od napravljenih specijalnih automobila dolazio je sa serijskim pločicama na pragovima i B-stubovima. Cadillac je zatim ove godine predstavio CT5-V Blackwing 120th Anniversary Edition kao dio kolekcionarske serije. Sada, američka marka još jednom proširuje seriju kolekcionarskih automobila V-serije sa CT4-V Blackwing Track izdanjima kako bi proslavili Cadillac-ove uspjehe u IMSA WeatherTech Sportscar prvenstvu. Ograničeno, specijalno izdanje modela dolazi u tri različite varijante, što ih odvaja ne samo jednog od drugog, već i od ostatka Blackwingsa na drumu.

 

 

 


CT4-V Blackwing Track Editions stižu kao Watkins Glen IMSA Edition, Sebring IMSA Edition i Road Atlanta IMSA Edition – svaka verzija se razlikuje jedna od druge i različitim vremenskim rokovima proizvodnje. Naravno, da bise lakše uočile razlike treba pogledati prvo šta im je zajedničko. Sva tri Track izdanja dolaze sa IMSA logotipima, Mondrian naljepnicama i drugačijim kočionim čeljustima. Serijske pločice na volanu i B stubu označavaju ekskluzivnost svakog automobila, a posebno dizajnirana ručica mjenjača, pragovi i nasloni prednjih sjedišta od ugljeničnih vlakana ukrašavaju kabinu.

 


Watkins Glen IMSA Edition stiže u plavoj boji, inspirisanoj svijetloplavim zaštitnim ogradama koje okružuju stazu. Sebring IMSA izdanje je ofarbano bojom koju interno nazivaju „Maverick Noir Frost“, a koja je inspirisana trkom izdržljivosti 12 Hours of Sebring. Oba automobila su dostupna sa Sky Cool Grey i Signet detaljima u unutrašnjosti. Road Atlanta IMSA izdanje je najizrazitije među ova tri, dolazi sa Rift Metallic bojom i sa Radiant Red bočnim poklopcima retrovizora i lajsnama. To je ujedno i jedina verzija Track Edition koja je dostupna sa Adrenaline Red detaljima u unutrašnjosti.

Datum objave: 26/07/2022
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook