Naslovna > Automobili > Audi > Q4 > Blagi uvid u unutrašnjost

Audi Q4 E-Tron

Blagi uvid u unutrašnjost

Sljedećeg mjeseca Audijevoj električnoj gami vozila pridružiće se još jedan crossover Q4 E-Tron, a iz Ingolstadta su u vidu teasera djelimično prikazali pojedine karakteristike unutrašnjosti...

Audijevi prvi električni crossoveri za masovno tržište E-Tron i E-Tron Sportback pokazali su na koji način brend vidi blisku budućnost sa elegantnim spoljašnjim izgledom, odličnim performansama i modernom kabinom. Sljedećeg mjeseca svoj debi će imati i Q4 E-Tron, nastaviće istim putem, ali sa više savremenih karakteristika i teretnim prostorom većim nego kod nekih konkurenata. Sa tehnološke strane, Q4 E-Tron usvaja Audijev virtuelni kokpit sa standardnim 10,1-inčnim MMI ekranom osjetljivim na dodir, isti kao što se nudi na E-tronu, uz opcionalni 11,6-inčni ekran osjetljiv na dodir. Kada električni crossover stigne na tržište, to će biti najveći ekran dostupan u bilo kom Audiju na tržištu. Pored toga, dvije nove funkcije biće dostupne na Q4 E-Tronu, glasovni asistent ,,Hey Audi“ i opcionalni head-up displej proširene stvarnosti.

 

 


Audijev HUD proširene stvarnosti projektovaće strelice, početne i zaustavne tačke i još mnogo toga na vjetrobransko staklo. Zahvaljujući modularnoj MEB arhitekturi, koju inače dijeli sa Volkswagen ID.3 modelom, Q4 E-Tron se proteže do 4,602 mm, što ga čini približno velikim kao BMW X3, a zbog nisko postavljenog baterijskog pakovanja, i sam prtljažnik konkuriše bavarskom SUV-u. Što se tiče materijala, kupci mogu da biraju između tradicionalne, vještačke ili Nappa kože za S line paket opreme. Za sada, Audi nam pruža samo kratki uvid u unutrašnjost novog Q4 E-Tron modela, a više detalja biće poznato kada debituje novi električni SUV sljedećeg mjeseca.

Datum objave: 09/03/2021
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook