Naslovna > Izdvajamo iz sadrzaja > Bogata ponuda modela i usluga u Volvo Car centru

Volvo BiH

Bogata ponuda modela i usluga u Volvo Car centru

Kupcima je u ponudi odlična prilika da prije dolazeće inflacije odvezu provjereno polovno vozilo, a još samo nekoliko sedmica vozila svih marki sa postojećeg lagera dostupna su po starim, povoljnim cijenama iz ove godine, koje će uskoro porasti...

Naredna godina će naime donijeti inflaciju, a vozila će biti skuplja i zbog poskupljenja sirovina i energenata. Zainteresovanim kupcima se savjetuje da požure, jer su zalihe na izmaku zbog velikog interesovanja. Zima je pritisnula svom snagom – a to se odnosi i na uslove na cestama koji su mnogo zahtjevniji u ovom periodu. Ako ukoliko vozači još uvijek nisu provjerili svoje vozilo, sada je krajnje vrijeme da to učine. U Volvo Car centru je pripremljena izvanredna akcijsku ponudu u kojoj se nudi pregled vozila za samo 38KM. Akcija traje samo do kraja decembra!

 

 

 

 

 


Ukoliko je želja kupca kvalitetno polovno Volvo vozilo, spremna je odlična ponuda. Vozila iz izbora Volvo Selekt, u koji su uključujena najbolja polovna Volvo vozila na tržištu, samo do 31.decembra nude se po najpovoljnijim cijenama i sa poklon paketom – uz svako vozilo dobija se Supagard zaštita laka i tekstila, besplatan mali servis i pun rezervoar goriva. U ponudi su i najbolji uslovi finansiranja, a pri zamjeni se može uzeti u račun stari automobil bilo koje marke.

 

Datum objave: 17/12/2021
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook