Naslovna > Automobili > Alfa Romeo > Tonale > Budućnost brenda počinje 8. februara

Alfa Romeo Tonale

Budućnost brenda počinje 8. februara

Italijanski proizvođač Alfa Romeo konačno je otkrio datum premijere dugo očekivanog SUV modela Tonale, ka kojeg se nadaju da će značajno popraviti prodajne brojke kompanije...

Prije gotovo tri godine na sajmu automobila u Ženevi prikazana je koncept verzija SUV modela Tonale. Konačno je došao i red na zvaničnu premijeru produkcijske verzije, poslije brojnih kriza u industriji automobila generalno, te više odgađanja u samoj kompaniji kako bi se ovaj model što bolje pripremio za premijeru. Italijani imaju velika očekivanja od ovog modela, za kojeg se nadaju da će dostići cifru od 100.000 hiljada prodanih primjeraka na godišnjem nivou, što će značajno popraviti prodajne brojke kompanije. Rukovodstvo proizvođača iz Lombardije konačno je obavijestilo zainteresovanu javnost da će se premijera održati 8. februara tačno u 15:00 časova. 

 

 

 

 

 

 

Za sve koji budu željeli da isprate ovu premijeru a nisu u mogućnosti da uživo prisustvuju događaju biće obezbjeđen prenos uživo putem interneta. Nakon same premijere, već narednog mjeseca u martu, krenuće proizvodnja u Italiji a Tonale će biti dostupan kupcima već u junu.  

Datum objave: 25/01/2022
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook