Naslovna > Automobili > Citroen > C3 > Cilja kupce gradskih automobila

Citroen C3 You

Cilja kupce gradskih automobila

Citroen C3 You je novi početni model u supermini asortimanu brenda i podriva mnoge automobile u segmentu ispod...

Citroen je dodao novog člana svojoj C3 supermini liniji, predstavljajući novu polaznu tačku ulaska u ponudu. Nazvan C3 You, ima cijenu od 15.546 evra i cilja na kupce koji su možda pogledali bivši gradski automobil marke C1, koji više nije u prodaji. Kao takav, početna cijena C3 You značajno potkopava početne verzije ključnih rivala, kao što su Ford Fiesta i Opel Corsa, dok supermini čini konkurentnim automobilima iz manje klase gradskih automobila.

 

 

 


Sa 15.546 evra cijena C3 You je jeftinija od nekoliko automobila iz nižeg segmenta, kao što su Hyundai i10, Volkswagen up!, i nova Toyota Aygo X. To takođe znači da Citroen sada nudi bližeg rivala za Dacia Sandero. C3 You pokreće 1,2-litarski trocilindarski benzinski agregat koji razvija 82 KS, koji šalje pogon na prednje točkove preko petostepenog manuelnog mjenjača. Standardna oprema uključuje LED prednja svjetla, tempomat sa funkcijom ograničavanja brzine i DAB radio sa infotainment sistemom od pet inča na dodir.

 


Praćenje pritiska u gumama, sistem upozorenja o napuštanju trake zasnovan na video kameri i prepoznavanje saobraćajnih znakova su takođe uključeni uz pomoć pri kretanju uzbrdo. Dizajnerski detalji uključuju ugradnju bijelog stilskog paketa, mat završnu obradu B-stubova i hromirane okvire za farove. Soft Sand metalik boja se nudi standardno, sa pet opcionih boja. Citroen planira prodati C3 You isključivo online, putem Citroen Store-a.

Datum objave: 11/04/2022
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook