Naslovna > Automobili > Honda > CR-V > CR-V Hybrid – evropska premijera u Parizu

Honda

CR-V Hybrid – evropska premijera u Parizu

Nova Honda CR-V Hybrid premijerno je predstavljena u Evropi, a gdje drugo nego na ovogodišnjem Sajmu automobila u Parizu. Radi se o prvom elektrificiranom SUV-u ovog japanskog japanskog brenda...

Ovaj model dolazi sa naprednim Hybrid Performance sistemom koji kombinuje dvolitarski i-VTEC benzinski agregat, dva elektromotora i novu transmisiju sa fiksiranim stepenom prenosa. Predstavnici kompanije Honda tvrde da ukupna izlazna snaga ovog pogonskog sklopa iznosi 181 konjska snaga i 315 Nm obrtnog momenta. Kada je reč o potrošnji, navodi se da varijanta ovog modea sa pogonom samo na prednjim točkovima troši u proseku 5,3 litara na 100 pređenih kilometara po NEDC ciklusu, dok verzija sa pogonom na svim točkovima troši 5,5 litara na 100 kilometara.

 

Honda CR-V Hybrid poseduje i Multi-Mode Drive (i-MMD) sistem koji vozaču omogućava da lako izabere između tri moda vožnje: EV Drive, Hybrid Drive i Engine Drive. Ova hibridna Honda CR-V je izložena pored CR-V modela sa konvencionalnim pogonskim sklopom i pored nove varijante istog modela sa sedam sjedišta. Prodaja CR-V Hybrida u Evropi trebala bi da počne već ovog mjeseca.

Datum objave: 08/10/2018
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook