Naslovna > Automobili > Toyota > RAV4 > Crna serija popularnog SUV-ja

Toyota RAV4 Black Edition

Crna serija popularnog SUV-ja

Posebno izdanje nove Toyote RAV4 pod nazivom Black Edition izlazi na tržište krajem ove godine...

Ova serija popularnog SUV modela japanskog automobilskog giganta dolazi sa nizom kozmetičkih dodataka u crnoj boji. Izmjene u odnosu na standardni model RAV4 uključuju nove 19-inčne aluminijumske naplatke, inteligentne parking senzore i nijansu karoserije pod nazivom Galaxy Black. Maska hladnjaka, retrovizori, prednja zaštitna ploča, obloga branika i zadnji spojler su takođe izrađeni u sjajno crnoj boji.

 

 

 

U kabini kupci dobijaju sjajnu crnu presvlaku sjedišta od sintetičke kože sa kontrastnim sivim šavovima i crnu oblogu krova uz mnoštvo dodatne opreme. Uz standardni infotaiment sistem od 8 inča, kupci dobijaju i digitalni unutrašnji retrovizor, devet JBL zvučnika i kameru za parkiranje sa uglom snimanja od 360 stepeni.

 

 

 

 

 

Kao i svaki model iz RAV4 serije i Black Edition pokreće 2,5-litarski četvorocilindarski benzinsko-hibridni pogon koji isporučuje maksimalnih 222 KS pri 221 Nm obrtnog momenta. Podaci o performansama još ovijek nisu zvanično potvrđeni, ali kao i standardna varijanta trebao bi postizati ubrzanje od nule do 100 km/h za osam sekundi, a maksimalna brzina bi trebala iznositi 180 km/h.

 

 

 

 

 

Toyota RAV4 Black Series bi se trebala naći u prodaji od oktobra ove godine, a cijena za sada još nije poznata.

 

Datum objave: 03/08/2020
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook