Naslovna > Automobili > Honda > Civic > Da privlači poglede na cesti

Honda Civic by Mugen

Da privlači poglede na cesti

Ukoliko ste vlasnik standardne Honde Civic Hatchback, Mugen vam od sada nudi karoserijsku performansnu nadogradnju koja daje „opak“ izgled...

Još u junu je „hot hatch“ Honda Civic Type R dobila Mugen asortiman dodataka, koji svojim izgledom ispunjavaju dječačke snove vlasnika o vožnji „moćnog“ trkačkog automobila. Civic R Type je već sam po sebi svojim voznim karakteristikama „opak igrač“, a Mugen dodaci ovaj stil još više poboljšavaju. Za vlasnike standardne Honde Civic Hatchback, kompanija Mugen od sada nudi paket performansnih karoserijskih nadogradnji koji će unaprijediti njegov izgled i učiniti da privlači radoznale poglede na ulici.

 

 

 

Mugen paketi su dostupni za aktuelni facelift i pre-facelift model Civic Hatchback. Za vanjski stil i aerodinamiku pobrinuli su se dodaci na maski hladnjaka od karbonskih vlakana, zadnji difuzor i spojleri naprijed, pozadi i sa strana. Tu je takođe i krilni spojler koji se postavlja na gornji dio poklopca prtljažnika. Uporedo sa ovim dodacima, Mugen nudi još i LED stražnje svjetlosne grupe sa različitim konfiguracijama po izboru kako bi se vaš Civic izdvajao iz mase. Tu su takođe i opcionalni okviri retrovizora od karbonskih vlakana. Što se tiče izduvnog sistema, Mugen nudi sportski sistem inspirisan avionskim izduvom sa centralno postavljenim dvostrukim heksagonalnim krajevima.

 

 

 

 

Kupcima su na raspolaganju dva različita seta točkova od 19 inča izrađena od aluminijumskih legura, sa specijalnim maticama koja se prodaju posebno. Dobra vijest je ta da ove naplatke možete kupiti posebno za svoj Civic Hatchback nezavisno od ponuđenog paketa. Na raspolaganju je i specijalni kočioni sistem Mugen Type S. U unutrašnjosti vozila, Mugen nudi upravljač Civic Type R izrađen od karbonskih vlakana, sportska sjedišta MS-R i više tipova sportskih prostirki.

 

Cijene setova variraju u zavisnosti od odabranih opcija, a za sve detaljne informacije neophodno je kontaktirati kompaniju Mugen.

Datum objave: 24/08/2020
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook