Naslovna > Vijesti > Dacia u Parizu predstavlja osvježeni Sandero, Sandero Stepway, Logan i Logan MCV

Dacia

Dacia u Parizu predstavlja osvježeni Sandero, Sandero Stepway, Logan i Logan MCV

Na predstojećem sajmu automobila u Parizu, Dacia će predstaviti osvježenu liniju gradskih modela: Sandero, Sandero Stepway, Logan i Logan MCV. Redizajn je urađen isključivo u skladu sa očekivanjima kupaca, koji imaju posebnu vezu sa automobilima rumunskog proizvođača.

Pariška smotra svjetskih automobilskih noviteta ove godine će biti bogatija za četiri osvježena Dacia modela. Naime, u skladu sa karakterom porodičnih, praktičnih, ali i avanturističkih osobina, Sandero, Sandero Stepway, Logan i Logan MCV, dobivaju redizajn isključivo u skladu sa očekivanjima kupaca, koji imaju posebnu vezu sa automobilima rumunskog proizvođača.

Prednji branik, maska i usisnici zraka dobivaju robusni izgled, što potvrđuje i čvrstoću kod ova četiri modela. Dizajneri Dacijinih vozila inspiraciju za prednji kraj su dijelom pronašli kod bestseller modela Duster, koji uz model Sandero ofanzivno predvodi prodaju na Starom kontinentu.

Novi dizajn prednjih svjetala obogaćen je diodama LED tehnologije, pa ova četvorka pored elegantnog dojma zrači i ukupno modernijim izgledom, a u istom duhu su osvježena i stražnja svjetla. Dakle, Sandero, Logan i njihovi derivati će u 2017. biti prepoznatljivi po novom i karakterističnom svjetlosnom potpisom.

 


Interijer je takođe pretrpio izmjene, a proizvođač za modelsku 2017. godinu kod Sandera, Logana i njihovih izvedbi Sandero Stepway, odnosno Logan MCV, obećava promjenu materijala i boja, te rad posvećen poboljšanju ergonomije i povećanju pretinaca.

Paris Motor Show bit će istovremeno mjesto na kojem će Dacia prezentirati svoje prodajne rezultate i okončanje još jedne rekordne godine.

# # #

Datum objave: 15/09/2016
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook