Naslovna > Izdvajamo iz sadrzaja > DE-FROST odolijeva minusu i konkurenciji

Optima Grupa

DE-FROST odolijeva minusu i konkurenciji

Novi proizvod koji je razvio stručni tim „Rafinerije ulja Modriča" DE-FROST, odleđivač leda i mraza, ostvario je impozantni rast prodaje za više od 70% u odnosu na planirani obim...

DE-FROST je tečno sredstvo koje je namijenjeno za brzo i efikasno uklanjanje leda i mraza sa vjetrobranskih stakala. Pored toga, DE-FROST usporava sam proces ponovnog zaleđivanja, a pritom nije agresivan prema plastici, gumama i boji, što ga čini sigurnim pri upotrebi. Novi proizvod je ostvario značajan rast prodaje za više od 70% u odnosu na planirani obim, a razlog tome je, sigurni su u kompaniji kvalitet, kao i cjenovna pristupačnost proizvoda.

 

 


Jedinstvena formula  DE-FROST-a omogućava jednostavno i brzo uklanjanje leda i mraza sa vjetrobransih stakala i prozora. Na ovaj način DE-FROST se nametnuo na tržištu kao idealan proizvod za korišćenje u zimskim uslovima kada je najbitnije da se za kratak vremenski period omogući bezbjedna vožnja. Najbitnije, DE-FROST obezbjeđuje jasan pogled što vozačima pruža sigurnost u vožnji, a uz jednostavnost same upotrebe i efikasnost i na temperaturi od minus 40 stepeni. DE-FROST je moguće pronaći na svim Nestro benzinskim stanicama i drugim bolje opremljenim maloprodajnim objektima.

Datum objave: 05/02/2021
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook