Naslovna > Automobili > Mercedes-Benz > Maybach > Detalji špijuniranog Maybacha

Mercedes

Detalji špijuniranog Maybacha

Inženjeri trenutno razvijaju Mercedes-Maybach S-klasu u Švedskoj, a fotografije koje su iscurile u javnost, omogućavaju sjajan pregled nekih novih detalja na vozilu...

Slično odnosu između novog Mercedes-Maybach GLS-a i verzije Mercedes-Benz, dvije verzije S-klase dijelile bi iste podloge. Glavni diferencijatori Maybach-a uključivali bi različitu rešetku s nizom vertikalnih letvica.Špijunski snimci ukazuju na to da bi oba modela bila dostupna sa ručicama za iskočna vrata. Crni paneli na vratima skrivaju ih na nekim od fotografija, ali nekoliko slika daje dobar pomak povlačenjima u stojećem položaju.

 

Ranije špijunske fotografije Mercedes-Benz S-klase pružaju dobar pogled na nadograđenu unutrašnjost. Vozač gleda u veliku sferu digitalnih instrumenata usmjerenih na pejzaž. Na središnjem dijelu dominira još jedan displej. Niz tipki na dnu monitora vjerovatno će funkcionisati kao prečice za različite sekcije softvera.Među brojnim mogućnostima limuzine, nagađa se da bi S-klasa mogla biti dostupna sa ažuriranom verzijom marke twin-turbo 6.0-litarski V12. Očekujte da će ovaj veliki motor biti ekskluzivan za najskuplje, raskošne verzije limuzine - poput Maybacha.
Standardna S klasa predstaviće se 2020. godine, a u prodaji će se naći tek od 2021.godine.
 

Datum objave: 19/12/2019
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook