Naslovna > Teme > Direktor brendova Fiat i Abarth odgovara na pitanja korisnika

Fiat

Direktor brendova Fiat i Abarth odgovara na pitanja korisnika

U drugoj epizodi serijala „Ćaskanje sa Fiat-om“, Luka Napolitano – direktor brendova Fiat i Abarth za region EMEA – ponovo lično odgovara na pitanja i upite u vezi s novim modelom 500

Fiat nastavlja sa svojom direktnom strategijom komunikacije, gdje Luka Napolitano – direktor brendova Fiat i Abarth za region EMEA – odgovara direktno, lično i bez filtera na pitanja i dileme korisnika Fiat četa posvećenog novom modelu 500. Pitanja se uzimaju iz četa koji je uspostavio Fiat – vodeći proizvođač automobila – kao direktan, otvoren i nefiltriran kanal komunikacije sa svim svojim ljubiteljima i potencijalnim kupcima novog Fiat 500, prvim „potpuno električnim“ automobilom brenda Fiat.

 

 

 

 

U drugoj epizodi serijala „Ćaskanje sa FIAT-om“, prije odgovaranja na upite i pitanja korisnika iz mnogih zemalja – uključujući Španiju, Ujedinjeno Kraljevstvo i Italiju, Luka Napolitano daje pregled:

 

 

- Pokretanja proizvodnje u fabrici Mirafiori u Torinu, gdje se proizvodi novi model 500

 

- Otvaranja Fiat dilerstva u Italiji i širom Evrope.

 

 

 

U drugoj epizodi serijala, odgovarajući na pitanje o sistemu za informacije i zabavu, Luka Napolitano ističe da je novi model 500 – kao prvi od vozila koje proizvodi FCA – opremljen najnovijim sistemom za informacije i zabavu Grupe. Novi sistem postavlja standard što se tiče brzine, fleksibilnosti, mogućnosti prilagođavanja, i čak uključuje i interfejs sa „prirodnim jezikom“, kako bi se korisnicima omogućilo slobodno izražavanje.

 

 

Na primjer, kupac iz Ujedinjenog Kraljevstva je postavio pitanje o mogućnostima Abarth verzije, brenda koji je fokusiran na performanse i zabavu. Drugo pitanje iz Italije se ticalo mjesta za punjenje, kako i gdje ih pronaći. Novi model 500 pokriva sva polja, sa svim javnim mjestima za punjenje već uključenim u sistemske mape za navigaciju. Novi 500 omogućava korišćenje mreže od preko 120.000 punjača širom Evrope kojima se može pristupiti i plaćati direktno sa vašeg mobilnog telefona. Na kraju, ne i manje bitno, važno je istaći da posebna „La Prima“  serija , koja se može naručiti putem Interneta, nudi brzo punjenje kao standardnu opremu, za svakodnevno punjenje za samo 5 minuta, što možete uraditi i uz pomoć „wallbox“ uređaja kod kuće. Video je dostupan na zvaničnim kanalima Grupe na društvenim mrežama, i na YouTube kanalu.

Datum objave: 27/05/2020
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook