Naslovna > Izdvajamo iz sadrzaja > Dodijeljene glavne Nestro nagrade

Optima Grupa

Dodijeljene glavne Nestro nagrade

Zamjenik generalnog direktora Nestro Petrol-a za komercijalne poslove Andrej Ivankov, uručio je danas ključeve Škode Octavije i karticu za gorivo u vrijednosti od 1,000 KM srećnoj dobitnici Vesni Abazović iz Sokoca...

Srećna dobitnica Vesna Abazović iz Sokoca danas je preuzela ključeve Škode Octavije 2.0 (model 2020). Vidno zadovoljna dobitnica zahvalila se Nestro kompaniji na nagradi. Ona je izjavila da u prvom trenutku nije vjerovala da je baš ona dobitnica glavne nagrade, ali kasnije je postala svjesna da je upravo ona srećna dobitnica zbog čega nije krila zadovoljstvo. Zamjenik generalnog direktora Nestro Petrol-a za komercijalne poslove Andrej Ivankov istakao je kako kompanija želi biti lider i po kvaliteti usluge, stoga redovno svojim potrošačima nudimo pogodnosti i nagrađujemo ih za lojalnost. Ivankov se osvrnuo i na aktuelnu pandemiju korona virusa, te ne krije zadovoljstvo što je kompanija ostala dosljedna svojim kupcima uprkos izazovima koje je nametnuo virus korona.

 

 


Druge dvije glavne nagrade, kartice za gorivo u vrijednosti od 1,000 KM osvojili su: Božana Vidaković-Kremenović, Banja Luka i Saša Hadžimusić, Mostar. Pored glavnih nagrada Nestro je tokom ove nagradne igre poklonio 11 mobilnih telefona Samsung S10, kao i 33 pojedinačne kartice za gorivo u vrijednosti od 100 KM. Dodjela glavne nagrade kao i svi ostali poslovni procesi odvijaju se uz preventivne mjere i preporuke Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske vezano za korona virus.

Datum objave: 26/02/2021
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook