Naslovna > Auto moto sport > Doktori odustali od buđenja Schumachera iz kome

Formula 1 – Nastale komplikacije

Doktori odustali od buđenja Schumachera iz kome

Prema najnovijim informacijama, sve ukazuje na to da nije zabilježen nijedan očekivani napredak, te da su doktori odustali od buđenja šampiona iz kome...

Usljed komplilkacija koje su nastale, doktori u Grenobleu odustali su od svih pokušaja da Michael Schumachera probude iz kome. Iako je njegov nekadašnji timski kolega, Brazilac Felipe Massa svima ulio nadu prije nekoliko dana kada je rekao da su se usta šampiona nakratko pomjerila kada mu je on bio u posjeti, čini se da je to bilo refleksno.

 

Najnovije informacije ukazuju na to da na žalost nije zabilježen očekivani napredak, te da su doktori odustali od njegovog buđenja. U zvaničnom saopštenju koje je izdato od strane Schumacherovog tima, nema nikakvih novih informacija o njegovom zdravstvenom stanju. Sa druge strane, informacija koja je bila zataškana, a to je da je Schumacher u novembru mjesecu prošle godine u Španiji izazvao saobraćajnu nesreću, u kojoj je iznajmljenim automobilom Audi A4 udario biciklistu, trebao bi da se pojavi na sudu.

 

Ipak, za Schumacherovu porodicu, prijatelje i navijače čini se kako je nade sve manje i manje. 

Datum objave: 25/02/2014
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook