Naslovna > Auto moto sport > Dolomitska adrenalinska avantura

Stella Alpina

Dolomitska adrenalinska avantura

Na početku globalne pandemije Italija je bila jedna od najteže pogođenih zemalja. Takođe bila je jedna od prvih koja je stala, zaustavila ekonomiju i čekala da virus prođe. Sada, kada je opesnost prošla, Italijani otvaraju vrata svojih domova, izlaze napolje i – žele da voze!

Ovih dana je iz kompanije Canossa Events najavljen nastupajući automobilski spektakl za koji su mjesta učešća rasprodata za rekordne dvije sedmice. Iako na prvu ovaj vremenski preriod ne zvuči spektakularno, treba uzeti u obzir da je cijena ulaznice 2.300 eura po osobi. Riječ je o događaju pod nazivom Stella Alpina, trodnevnoj adrenalinskoj avanturi kroz Dolomite u Italiji, koji se nalaze na spisku UNESCO-ve svjetske baštine.

 

 

 

Oko 70 automobila iz cijele Evrope učestvuje u ovoj manifestaciji, koje čini 40 Ferari modela i 30 raznih tipova klasičnih automobila. Pored uživanja u vožnji kroz zavoje u Dolomitima, učesnici će takođe moći da uživaju u čuvenim italijanskim specijalitetima i gostoprimstvu, što je unaprijed pripremljeno i dogovoreno od strane organizatora iz Canossa Eventsa.

 

 

 

 

 

 

Uzevši u obzir da se kotizacija za učešće u Stella Alpina manifestaciji rasprodala u rekordnom vremenu, iz Canossa Eventsa poručuju da će sa velikim zadovoljstvom obnoviti svoj redovni kalendar popularnih manifestacija širom Evrope, ali i SAD čim to okolnosti dozvole.

Datum objave: 30/06/2020
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook