Naslovna > Automobili > Citroen > Berlingo > Domišljat i jednostavan

Novi Citroen Berlingo

Domišljat i jednostavan

Začetnik segmenta vozila za razbibrigu, CITROËN Berlingo uvijek je imao savremen i praktičan odgovor na očekivanja svojih kupaca. Tom uspjehu svjedoči 2,9 miliona registriranih prodanih vozila od 1996. godine ...

Osim snažnim karakterom, CITROËN Berlingo ističe se dojmljivim obimom, svestranošću i funkcionalnošću. Idealan je partner u svim prilikama, za porodicu u izvedbi Multispace, a za poslovne korisnike u izvedbi gospodarskog vozila. Berlingo, pravi je uzor među jednovolumenima, više je puta obnavljan i sada je prilagođen tako da objedinjuje dizajn i funkcionalnost, udobnost i robusnost, tehnologiju i jednostavnost. Novi CITROËN Berlingo zadržao je sve svoje adute prilagodljivosti, obim, udobnosti i opreme te se dodatno dokazuje sljedećim odlikama:

 

Savremen: izražajan dizajn, s novim prednjim krajem koji je snažniji i samouvjereniji, ali ne i agresivniji. Prednji se kraj sastoji od novog odbojnika sa preraspoređenim dnevnim LED svjetlima i novom prednjom maskom. Gama je upotpunjena i dvjema novim vanjskim bojama, sivom Acier i smeđom Moka, kako bi se ojačao karakter vozila. Jednostavan za upotrebu: udobnost proizašla iz umijeća marke CITROËN uz nezaobilaznu udobnost modela Berlingo: u izvedbi Multispace, opcija Modutop, udobnost sjedala i ovjesa, odvojena zadnja sjedala, zadnje staklo koje se otvara, kabina Extenso i tri modularna prednja sjedala. Ti se aduti sada odražavaju u kabini preuređenoj najprije novim unutarnjim presvlakama, tkaninama QUAD i LIBERIA, kojima je personalizivana unutrašnjost Novog modela CITROËN Berlingo.

 

 

Domišljat: inteligentna tehnologija u službi jednostavnosti uz ugradnju novog 7’’ekrana osjetljivog na dodir. Taj zaslon obuhvaća medijske i navigacijske funkcije, ili funkciju prikaza zaslona pametnog telefona s pomoću opcije Mirror Screen, kako biste u svakom trenutku bili povezani. Za bezbrižniju i jednostavniju vožnju novi Berlingo opremljen je i tehnologijom naglog kočenja u nuždi, Active City Brake, kao i kamerom za vožnju unatrag i sustavom pomoći pri parkiranju sprijeda. Ta inteligentna tehnologija združuje se s učinkovitim motorima posljednje generacije, ugradnjom tehnologije BlueHDi u dizelske motore, te, ovisno o motoru, ručnim mjenjačem sa šest stupnjeva prijenosa, u službi užitka u vožnji te smanjene potrošnje i emisija CO2.
 

Datum objave: 24/02/2015
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook