Naslovna > Vijesti > Donacija računara OŠ ''Sutjeska'', Modriča –Stvaramo zdrave navike-

Optima

Donacija računara OŠ ''Sutjeska'', Modriča –Stvaramo zdrave navike-

''Rafinerija ulja Modriča'' a.d. Modriča još jednom je prepoznala potrebe lokalne zajednice i na njih odgovorno reagovala.

Predstavnici Savjeta mladih specijalista ''Rafinerija ulja Modriča'' a.d. Modriča koje je predvodio mentor Bojan Milešić donirali su pet računara Osnovnoj školi ''Sutjeska'' u Modriči. Ova škola u svom sastavu ima centralnu i i osam podružnih škola. Učenici od šestog do devetog razreda u okviru redovne nastave pohađaju časove informatike. S obzirom da škola nije raspolagala sa dovoljnim brojem računara NESTRO Grupacija uključila se u rješavanje problema.

 


Donirani računari biće upotrebljeni za uređivanje informatičkog kabineta u podružnoj školi Skugrić, opštima Modriča. Mladi specijalisti, nesebično su ponudili svoju pomoć, fizičku i intelektualnu u opremanju informatičkog kabineta u Skugriću. Doniranu opremu preuzela je direktorica OŠ ''Sutjeska'' Zorica Vasiljević koja je istakla svoju zahvalnost u ime škole, ali i učenika koji se stečeno teorijsko znanje informatike primjenjivati tokom praktične nastave.
''Rafinerija ulja Modriča'' a.d. Modriča i NESTRO Grupacija nastavljaju provoditi aktivnosti podrške u okviru svog projekta ''Stvaramo zdrave navike'', a u cilju pravilnog i zdravog razvoja djece i omladine na svim društvenim poljima: sportu, obrazovanju, dodatnoj edukaciji, ekologiji, ali i u drugim ne manje bitnim događanjima koji su bitan dio dječjeg odrastanja (priredbe, dječiji paketići i slično)
Uprava za marketing ,,Optima Grupa''.

 

Datum objave: 26/04/2017
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook