Naslovna > Vijesti > Druga generacija stupila na scenu

Renault Capture

Druga generacija stupila na scenu

Druga generacija popularnog crossovera Renault Capture predstavljena je mnogobrojnoj publici u Frankfurtu i to ovaj put sa nešto većim dimenzijama od svog prethodnika.

Vozilo je smješteno na novu CMF-B platformu, lakši je i tiši, uz to je i ekonomičniji, čemu doprinosi i optimizovana aerodinamika. U zavisnosti od opreme, dostupan je sa LED prednjim i zadnjim svjetlima i alu napalcima, veličine 18 inča. Kupcima će biti ponuđeno 11 različitih boja karoserije, uz četiri krova, a uz tri paketa omogućava čak 90 različitih shema po čemu je jedinstven u segmentu. Kao dodatna opcija biće ponuđene i krovne šine, te panoramski krov.

 

Enterijer je veoma sličan novom Cliu, na komandnoj tabli dominira veliki vertikalni ekran, a ispod koga je smješteno mnoštvo dugmića za kontrolu različitih funkcija. Za pogon će biti zadužen 1.0 ili 1.3-litarski benzinski motor, snage 100-155 KS, a tu je i jedan dizelaš sa 1,5 litara radne zapremine i 115 ks. U zavisnosti od izbora motora, na raspolaganju su petostepeni i šestostepeni manuelni, te sedmostepeni automatski mjenjač. Renault će takođe ponuditi i plug-in hibridnu verziju koja će moći da pređe 45 kilometara na čisto električni pogon.

 

Datum objave: 20/09/2019
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook