Naslovna > Teme > Druženje za potencijalnim klijentima u Delta Centru

Black Glass promotivna akcija

Druženje za potencijalnim klijentima u Delta Centru

Firma Black Glass, koja je specijalizovana za ugradnju folija najpoznatijih svjetskih proizvođača i zatamnjivanje svih vrsta staklenih površina, organizovala je u banjalučkom Delta Planet centru dvodnevno druženje sa potencijalnim kupcima i klijentima...

U okviru aktuelnog promotivnog događaja predstavnici firme Black Glass su posjetiocima Delta Centra dijelili letke i info materijale u kojima je u najkraćim crtama objašnjena primarna djelatnost ovog preduzeća, dok su specijalizovani montažeri bili na raspolaganju svim zainteresovanim potencijalnim klijentima i praktično ima objašnjavali sve prednosti automobilskih, ali uopšte svih folija koje Black Glass ima u svom asortimanu.

 

 

 

Danas smo došli u Delta Planet da predstavimo Black Glass firmu, koja je na našem tržištu prisutna od prošle godine i već ima dvije svoje poslovnice u Banja Luci i Sarajevu. Osim presvlačenja karoserije vozila sa automobilskim folijama i zatamnjivanja njihovih stakala firma Black Glas bavi se i zatamnjivanjem svih vrsta staklenih površina na objektima – objasnio nam je Đorđe Zubac, partner i generalni direktor Black Glass firme za BiH tržište.

 

 

 

 

 

 

On je dodao da je kompanije Black Glass osnovana 2006. godine u Boegradu i da je od tada do danas folijama obložila više od 10.000 vozila, te kao takva predstavlja lidera u regionu. Black Glass usko sarađuje i sa jednim od najpoznatijih proizvođača folija na svijetu američkim LLumarom, ali i ostalim renomiranim kompanijama iz ove oblasti poput: Oracal, KPMF, Avery, Hexis, 3M, Grafityp i Arlon.

 

 

U našem radu mi isključivo koristimo međunarodno priznate i atestirane folije visokog kvaliteta od proizvođača zvučnih i široj javnosti dobro poznatih imena poput američkog LLumara. Kvalitet našeg rada prati i odgovarajuća pismena garancija, koja je u skladu sa kvalitetom folije, koju kupac odabere, a mi je postavimo. U aktuelnom trenutku kada je ljeto i napolju vladaju visoke temperature najaktuelnije su takozvane termo folije, koje se postavljaju na stakla i imaju mogućnost da smanje temperaturu u vozilu ili prostorijama do čak 25 stepeni. Osim toga one značajno smanjuju štetno UV zračenje, te čine boravak u kabini vozila ili zatvorenom prostoru ugodnijim, ali zdravijim što je na svjetskom nivou potvrđeno i mnogim naučnim studijama – kazao je Zubac.

 

 

 

 

 

 

 

On je dodao da osim „standardnih“ folija za karoseriju i stakla, Black Glass u svojoj ponudi ima i PPF providne zaštitne folije, koje imaju primarni zadatak da vozilo zaštite od sitnih oštećenja, ogrebotina, udara kamenčića i slično. Nakon dvodnevenog promotivnog druženja sa posjetiocima Delta Centra, Black Glass je pozvao sve zainteresovane klijente da posjete njihove poslovnice u Banja Luci i Sarajevu i na licu mjesta se uvjere u povoljne uslove, koje nude i kvalitenu uslugu koje pružaju u domenu ugradnje folija.  

Datum objave: 29/06/2020
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook