Naslovna > Komercijalna vozila > Ducato MY 2020 izabran za „Najbolju osnovu za kamp vozilo u 2020. godini"

Fiat Ducato

Ducato MY 2020 izabran za „Najbolju osnovu za kamp vozilo u 2020. godini"

Čitaoci nemačkog specijalizovanog magazina „Promobil" izabrali su Fiat Professional Ducato za "Najbolju osnovu za kamp vozilo u 2020. godini" 13. godinu zaredom. Time je, još jednom, potvrđena njegovo liderstvo u ovom sektoru...

 

Model nastavlja da dominira evropskim tržištem, imajući u vidu da su mnoga kamp vozila bazirana na modelu Ducato. Od 1981. godine, Ducato se kontinuirano proizvodi u fabrici Sevel, smeštenoj u mestu Val di Sangro. U poslednjih 10 godina, odabralo ga je više od 500.000 porodica širom Evrome kao osnovu za kamp vozila. 9-stepeni automatski menjač i unapređena ponuda motora posebno su izazvali veliko poštovanje. Ducato je dobitnik još jednog međunarodnog priznanja, pored mnogih koje je osvojio do sad. Trinaestu godinu zaredom izabran je za „Najbolju osnovu za kamp vozila u 2020. godini", pored priznatih rivala. Ovu prestižnu nagradu dodeljuju čitaoci nemačkog specijalizovanog magazina „Promobil", koji već više od 25 godina predstavlja najvažniju referentnu tačku za trendove u segmentu kamp vozila. Od 1981. godine, Ducato se kontinuirano proizvodi u fabrici Sevel, smeštenoj u gradu Val di Sangro (CH). Novi Ducato MY2020  je unapređen da najbolje odgovori na sve profesionalne potrebe. Takođe se može pohvaliti novim karakteristikama za Ducato osnove za kamp vozila, s ciljem da još više učvrsti poziciju neprikosnovenog lidera u ovom segmentu. U poslednjih deset godina, više od 500.000 porodica širom Evrope ga je odabralo kao osnovu za kamp vozilo.

 

 

Ljubitelji slobodnih aktivnosti posebno su entuzijastični zbog jedne od najvećih inovacija: 9-stepeni automatski menjač. Ovaj menjač isporučuje opušteno, prijatno iskustvo u vožnji, i obezbeđuje optimalnu potrošnju goriva i pritom ne žrtvuje performanse. Štaviše, kod klasične Ducato osnove za kamp vozila, ponuda motora je obnovljena uvođenjem 2,3-litarskog Euro 6d motora (Euro 6d-TEMP 2.3-liter industrial diesel engine). Ovaj robusni i izdržljivi motor koji ne štedi performanse i garantuje udobnost tokom vožnje, dolazi sa četiri nivoa snage: 120, 140, 160 i 180 KS. Sve verzije dolaze sa Multijet 2 tehnologijom, a svaki agregat ima posebne karakteristike, kao na primer dizajn turbo punjača, klipova ili dinamika protoka... Tu su i najnapredniji sistemi za pomoć pri vožnji, za duga, bezbrižna putovanja, ADAS, koji dolaze kao deo sandardne opreme,  kao i posebno vešanje za kamp vozila i mnoštvo funkcija koje garantuju vrhunski komfor. Fiat Professional Ducato osnova za kamp vozila je „lider u slobodi", a njegovu vodeću poziciju, susperiornuost potvrđuje niz međunarodnih priznanja. Ističe se prestižna nagrada Nemačke za „Najbolju osnovu za kamp vozilo", koja potvrđuje poverenje kupaca u model Ducato kao idealnu osnovu za slobodne aktivnosti. Fiat Professional je jedini brend koji poseduje posvećen tim koji se može pohvaliti podrobnim znanjem o svetu kamp vozila, sa novom „Fiat Professional For Recreational Vehicles" sertifikacijom. Brend takođe nudi visok nivo personalizacije po pitanju proizvoda i usluga, garantujući kupcima najveću moguću flaksibilnost i slobodu.

 

Datum objave: 25/01/2020
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook