Naslovna > Automobili > Jeep > Wrangler > Dvije nove boje sa čudnim imenima za 2023. godinu

Jeep Wrangler

Dvije nove boje sa čudnim imenima za 2023. godinu

Earl i Reign su samo najnovije u nizu hrabrih i hrabro nazvanih boja koje je Jeep uveo na svoje modele. Ranije ove godine, Jeep je dodao specijalno izdanje Gobi Tan boju u 2022 Gladiator i 2022 Wrangler izbor boja. Jeep je učinio Tuscadero Pink dostupnom Wrangler bojom za 2021...

Jeep Wrangler trenutne generacije mora se takmičiti sa potpuno novim Fordom Bronco. Wrangler još ne dobija nikakva značajna ažuriranja, ali proizvođač automobila dodaje dvije nove boje SUV-u za 2023. godinu: Earl i Reign. Njih dvije bi trebalo da pomognu Jeepu da zadrži prednost u prodaji u odnosu na Bronco. Reign znači povratak ljubičaste boje u Wrangler, koja je zadnji put krasila lim ovog off-roadera 2018. na Wrangler JK. Jeep je odlučio da Earl pusti u proizvodnju nakon što je dobio "mnogo pozitivnih povratnih informacija" o konceptu Gladiator Farout 2020. Earl je možda čudno ime za boju, posebno za sivu boju, ali Earl Grey čaj postoji.

 

 

 


„Radimo na tome da isporučimo ono što nam naši kupci kažu da žele“, rekao je Jim Morrison, stariji potpredsjednik i šef Jeep-a u Sjevernoj Americi. Morrison je dodao da su boje poput Earl i Reign privlačne za entuzijaste koji žele da se istaknu. Jeep će ponuditi dvije nove boje na modelima Sport, Sahara, Rubicon, 4xe, 392 i Freedom Edition. Knjige narudžbi su sada otvorene, a Earl je dostupan za cijelu 2023. modelsku godinu za dodatnih 395 dolara. Jeep će imati ograničenu proizvodnju za Reign, koji će biti dostupan za naručivanje do oktobra za dodatnih 495 dolara.

 


Boje poput Firecracker Red, Sarge Green i High Velocity morat će ustupiti mjesto Earlu i Reignu, barem na ograničeno vrijeme. Ostatak palete boja Wrangler uključuje Hydro Blue, Silver Zynith, Sting Grey, Granite Crystal, Black i Bright White. Da li biste radije imali Earla, Reigna ili nešto sasvim drugo?

Datum objave: 14/07/2022
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook