Naslovna > Auto moto sport > Dvije pobjede za Renault Trucks u Nurburgringu

Truck Racing

Dvije pobjede za Renault Trucks u Nurburgringu

Odnijevši dvije pobjede na njemačkoj stazi u Nürburgringu vozači i vozila tima Renault Trucks-MKR Technology ostavili su trag na najpopularnijem događaju sezone. Tog vikenda Renault Trucks ugostio je 4500 klijenta i izložio razna vozila s tematikom "utrka" od Renault Mastera do Renault Magnuma.

Kiša nije uspjela spriječiti masovno gledateljstvo da se spusti na stazu u Nürburgringu. Usprkos neprestanom pljusku gomila od preko 200 000 ljudi nije posustala vidjeti vozače Renault Trucksa na vrhu podijuma. U iznimno teškim uvjetima Adam Lacko došao je na vrh već u prvoj utrci vikenda. 

 

Markus Oestreich zaokružio je dvodnevni događaj trijumfirajući u zadnjoj utrci.Tijekom ovoga velikoga događaja u Njemačkoj podružnica Renault Trucksa ugostila je oko 4500 klijenata kao i članova Renault Trucks Truck Driver kluba u VIP namijenjenom prostoru gdje su mogli pratiti utrke u idealnim uvjetima. Izložena vozila bila su specijalno izdanje Renault Premium Route Truck Racing, dva Renault Magnuma u timskim bojama Renault Trucks-MKR Technology i Renault Master u tematici „Truck Racing". Van staze u Trucker Camp B3, području gdje se nalazilo stotinjak kamiona, Renault Trucks izložio je 5 Renault Magnuma koje je ukrasio rumunjski dizajner Ionica Dogaru, pobjednik prošlogodišnjeg natjecanja iz dizajna povodom 20. rođendana ovoga legendarnog vozila.Sljedeći Truck Racing vikend održat će se u Smolensku, u Rusiji.

Datum objave: 21/07/2012
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook