Naslovna > Vijesti > Europsko prvenstvo u raftingu

M:tel podržava

Europsko prvenstvo u raftingu

U Banjaluci je juče održana konferencija za novinare povodom Europskog prvenstvo u raftingu "Banjaluka - Vrbas 2015". Zvanična ceremonija otvaranja će biće održana danas u rafting centru ‘’Kanjon’’ u Karanovcu sa početkom u 20 časova …

“Za učešće na šampionatu prijavila su se 53 tima iz 17 zemalja u svim uzrasnim kategorijama. Timovi su stigli, sve je spremno za početak prvenstva, a danas će biti održan i prvi zvanični trening”, rekao je  Aleksandar Pastir, direktor EP i predsjednik Kajak-kanu i rafting saveza RS i BiH.

 

Kompanija m:tel, je i ove godine podržala prvenstvo u raftingu kao dugogodišnji prijatelj sporta.“Podrška kompanije m:tel prvenstvu u rafting i rafting centru ’Kanjon’ traje već dugi niz godina. Pored značaja koji ovaj događaj ima za promociju sporta i zdravog života ovo prvenstvo ima i veliki turistički značaj, te nam je veoma drago da smo i mi kao kompanija dali svoj doprinos održavanju ove manifestacije’’, rekla je Milica Stojaković, portparol kompanije m:tel.
Takmičarski dio Europskog prvenstvo u raftingu "Banjaluka - Vrbas 2015" će biti održan 21. 22. i 23. maja, najzanimljivija – noćna finalna slalomska trka biće održana u subotu 23. maja u 19.00 časova, a svečana ceremonija zatvaranja će biti upriličena u nedjelju 24. maja.

Datum objave: 20/05/2015
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook