Naslovna > Automobili > Lexus > IS > F Sport Appearance paket opreme donosi posebne boje i točkove

Lexus IS 500

F Sport Appearance paket opreme donosi posebne boje i točkove

Lexus nije rekao kada će cijela IS linija za 2023. biti puštena u prodaju, ali oba modela Special Appearance paketa stići će u salone ove jeseni. Kada automobil krene u prodaju, biće nešto jeftiniji od odlazećeg modela, počevši od 40.600 evra...

Trenutni Lexus IS je prvi put krenuo u prodaju 2014. godine, uz značajnu reviziju dizajna za model 2021. godine. Limuzina ulazi u 2023. s minimalnim promjenama, ali proizvođač luksuznih automobila uvodi novi paket “opreme“ za IS 350 i IS 500. Paket se odnosi na nadogradnju izgleda limuzine, završnu obradu IS 500 F Sport Premium u Molten Pearl vanjskoj boji i crnoj NuLuxe unutrašnjosti. Automobil takođe dobija 19-inčne mat crne BBS kovane alu naplatke, jedinstvene obrubljene patosnice u skladu sa bojama unutrašnjosti. Lexus će ograničiti proizvodnju specijalnog IS-a na samo 150 jedinica.

 

 

 


Paket specijalnog izgleda će takođe biti dostupan na IS 350 F Sport. Lexus će proizvesti više ovih – 480 primjeraka – i takođe će dobiti jedinstvene stilske izmjene. Lexus će ga završiti u Incognito boji eksterijera sa Obsidian crnim poklopcem motora i detaljima na krovu i crnom NuLuxe unutrašnjosti. Devetnaest-inčni Enkei aluminijumski naplatci sa tamnom završnom obradom upotpunjuju manju vizuelnu nadogradnju.

 

 

Lexus je napravio i druge promjene u IS liniji, ali one su manje. Na IS 500, proizvođač automobila je postavio 19-inčne Enkei aluminijumske točkove kao standard, dok nastavlja da nudi ekskluzivne 19-inčne mat crne BBS kovane alu naplatke na oba modela IS 500 F Sport Performance, koji su prvi put stigli kao ekskluzivne jedinice za IS 500 Launch Edition. Za IS 350, Lexus će prodavati F Sport Design opremu u konfiguraciji sa pogonom na zadnjim i svim točkovima. Proizvođač automobila će takođe ponuditi model sa paketom za upravljanje, koji dodaje prilagodljivo varijabilno vješanje, diferencijal sa ograničenim proklizavanjem modelima sa zadnjim pogonom i izbor režima vožnje. Oni koji dobiju „Handling Pack“ mogu automobil nadograditi na 19-inčne mat crne BBS kovane alu naplatke.

Datum objave: 16/09/2022
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook