Naslovna > Automobili > Mercedes-Benz > C Klasa > F1 verzija predstavljena sa mnogo crno-crvenih detalja i 671 KS

Mercedes-AMG C 63

F1 verzija predstavljena sa mnogo crno-crvenih detalja i 671 KS

Ovo izdanje standardno dolazi sa AMG Aerodinamičnim paketom koji dodaje veći prednji difuzor, drugačije pragove, mali spojler na poklopcu prtljažnika i dodatni zadnji difuzor...


Mercedes-AMG C 63 S E Performance iz debituje sa novim F1 izdanjem koje limuzini i karavanu daje privlačniji izgled. Izvana, F1 nosi ekskluzivnu boju Manufaktur Alpine Grey Uni,  nijansu koja podsjeća na beton. Donji dio vrata ima vertikalni gradijent boje od sive do crne sa AMG logom. F1 verzija se vozi na 20-inčnim kovanim točkovima sa krakovima u obliku slova V i unutrašnjim ukrasnim prstenom. Dizajn uključuje mat crnu završnu obradu i crveni prsten oko oboda.

 

 

 


AMG Night Package I i II su takođe dio paketa, a donose crne obloge za blatobrane, poklopce retrovizora, okvire prozora, kao i izduvne cijevi koje imaju crnu hromiranu završnu obradu. Unutra, F1 Edition ima AMG Performance sjedišta sa crnom Nappa kožom i crvenim šavovima sa utisnutim AMG amblemima na naslonima za glavu. Volan ima mješavinu Nappa kože i Dinamica mikrovlakana, dok su sigurnosni pojasevi crveni, a patosnice imaju F1 logo.

 

 

 

Novi C 63 može se pohvaliti 2,0-litarskim četvorocilindarskim agregatom sa električnim turbo i električnim motorom koji pokreće zadnje točkove. Ukupno, ova konfiguracija daje 671 konjsku snagu i 1.020 Nm obrtnog momenta. Automobil može dostići 100 kilometara na čas za 3,3 sekunde, dok je maksimalna brzina ograničena na 280 km/h.

Datum objave: 26/10/2022
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook