Naslovna > Auto moto sport > Ferrari nudi Raikkonenu mjesto u timu naredne sezone

Formula 1

Ferrari nudi Raikkonenu mjesto u timu naredne sezone

Nema sumnje, iduća sezone u Formuli 1 biće izuzetno zanimljiva, a čini se da će Finac Kimi Raikkonen da bude najtraženiji vozač…

Iduća sezone Formule 1 biće izuzetno zanimljiva, naročito kada je riječ o vozačima i timovima za koje će nastupati. Čini se kako je Finac, Kimi Raikkonen najtraženiji vozač i kako mu mnogi timovi nude mjesto baš u njihovom timu. Nije neka tajna da Lotus silno želi da zadrži Finca, te da se u svu tu priču upleo Red Bull, koji nudi Fincu da od iduće sezone vozi za njih.

 

Međutim, sve su glasnije priče kako bi Raikkonen iduće sezone mogao da potpiše za tim Ferrarija, koji je takođe ozbiljno zainteresovan da Finca dovede u svoje redove. Raikkone je za Ferrari tim vozio tri godine, a 2007. godine osvojio je titulu.

 

Ovaj tim je napustio 2009. godine, kada ga je zamjenio Španac Fernando Alonso. Prema informacijama, čini se kako je Ferrarijeva ponuda najviše zainteresovala Raikkonena od svih ponuda. Šta će da se desi do kraja ove sezone, odnosno do početka iduće, ostaje nam samo da sačekamo i da vidimo. 

Datum objave: 02/08/2013
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook