Naslovna > Izdvajamo iz sadrzaja > Fiat se vratio u glavni grad

Aktuelno – ACI Sarajevo

Fiat se vratio u glavni grad

Nakon nekoliko godina Sarajevo je konačno dobilo salon automobila i servis za vozila Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Jeep i Iveco, a zahvaljujući novom dileru, preduzeću ACI

Krajem prošle sedmice u Sarajevu je otvoren Auto Centar Italy, prodajno servisni centar, koji će u ponudi imati brendove Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Lancia i Iveco. Svečanom otvaranju novog PSC-a opremljenog prema posljednjim standardima,  prisustvovalo je više od 70 zvanica, klijenata, predstavnika medija i uvaženih gostiju.

 

Prisutnima se obratio direktor  kompanije Mirsad Hamzić, koji je pozdravio goste i poželio im dobrodošlicu: „Imam posebnu čast, da vam večeras, u Sarajevu, ispred kompanije A.C.I. poželim dobrodošlicu na otvaranju novog Auto Centar Italy. Trudimo se da našim kupcima obezbijedimo  vrhunski kvalitet usluga prilikom kupovine i servisiranja vozila,kao i stručno savjetovanje od strane naših zaposlenih.“  Posebnu zahvalnost direktor je iskazao Stefano Stucciju, predstavniku ambasade Republike Italije, koji je svojim obraćanjem pozdravio prisutne i ovaj događaj označio kao još jedan bitan podstrek domaćoj privredi i boljoj saradnji naše države i Italije.

 

S obzrirom da se radi o novom preduzeću, koje tek treba privući kupce, pripremljene su brojne pogodnosti i akcijske cijene na određeen modele. Tako Fiat 500L POP u ACI centru košta 21.990 KM, a isti model za 1.3 JTD motorom 26.990 KM. Popularni crossover Fiat 500X sa bogatim paketom opreme i 1.6 JTD motorom može se dobiti već za 40.000 KM. Sa istim motorom u ponudi je Alfa Romeo Giulietta Progression koja ima akcijsku cijenu od 33.490 KM. Recimo i to da su prilikom svečanog otvaranja ACI centra bili izloženi modeli  Fiat 500, Fiat 500L, Fiat 500X, Jeep Renegade, Jeep Grand Cherokee, Alfa Romeo Giulieta, Iveco Daily. Predstavljeni modeli italijanskih brendova će svim zainteresovanim kupcima biti dostupni u PSC-u  A.C.I. u ulici Ferde Hauptmana 44 u Sarajevu.

Datum objave: 27/07/2015
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook