Naslovna > Teme > Fordovi servisi u BiH besplatno preuzimaju i vraćaju vozila na adresu

Ford

Fordovi servisi u BiH besplatno preuzimaju i vraćaju vozila na adresu

Ford servis u BiH je nastavio sa radom kako bi osigurao potrebne usluge i podršku svojim kupcima da bi uvijek bili sigurni i bezbjedni u svom Ford automobilu.

 

„Sigurnost kupaca i sigurnost Ford zaposlenika nam je na prvom mjestu, s toga smo implementirali više mjere kako bismo spriječili širenje pandemije COVID-19 virusa. Imajući u vidu novonastalu situaciju, naši servisi rade od ponedjeljka do petka, od 8 do 15 sati, te striktno poštujemo izrečene mjere Kriznog Štaba. U ovom periodu, osmislili smo posebnu servisnu akciju za sve vlasnike Ford vozila, podržavajući poruku #OstaniKući“, istakao je Mirhad Šabotić, direktor Grand Automotive, ovlaštenog Ford prodavca i servisera za BiH.

 

 

 

Nova Ford servisna akcija podrazumijeva besplatno preuzimanje vozila sa željene adrese za potrebe servisiranja i nakon usluge servisiranja  besplatno vraćanje vozila na dogovorenu adresu. Kupcima se vozila vraćaju čista i potpuno dezinficirana. Za ovu potpuno besplatnu uslugu, potrebno je samo da kupac kontaktira Ford servis na broj telefona 033 558 840 ili E-mailom servis@grandautomotive.ba da zakaže svoj termin. Na ovaj način svim kupcima, Ford servis nudi mogućnost da ostanu kod kuće i izbjegnu bilo kakvo zadržavanje ili čekanje u otvorenom ili zatvorenom prostoru.

 

 

Ford servisi u BiH provode posebne mjere kod zaprimanja, servisiranja i isporuke vozila kako bi maksimalno zaštitili svoje kupce i zaposlenike servisa. Radni prostori i radne površine se redovno dezinficiraju, a svi Fordovi zaposlenici koriste jednokratne zaštitne rukavice za rukovanje vozilima i temeljito dezinficiraju ključne dijelove vozila nakon servisiranja.

 

 

 

 

 

Svim posjetiocima je omogućena dezinfekcija ruku pri ulasku u servis.

 

Ford servis brine za svoje kupce i Ford vozila.

Datum objave: 03/04/2020
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook