Naslovna > Automobili > Alfa Romeo > Giulietta > Giulietta u verziji Veloce

Alfa Romeo

Giulietta u verziji Veloce

Alfa Romeo Giulietta dobila je izvedbu Veloce, koja ovom automobilu nije donijela bolje performanse, već novi paket opreme

Giulietta Veloce je automobil  koji ima snažniji optički nastup u odnosu na standardni model. Razlog se krije u činjenici što Giulietta Veloce dolazi  sa 17-inčnim naplatcima i pneumaticima dimenzija 225/45, ima izraženije pragove, zatamnjene staklene površine, opcioni kontrasni krov u crnoj ili sivoj boji i posebne oznake na blatobranima.

 

Kada je u pitanju enterijer Giulietta Veloce je u odnosu na standardni model dobila automatski klima uređaj, audio sistem sa šest zvučnika i sa komandama na volanu, Competizione dvobojni enterijer, kožni volan prošiven crvenim koncem.  Za pokretanje ovog modela bit će zaduženi 1.4-litarski  turbo benzinac sa 120 KS i dizelaš sa 1.6-litrom zapremine i 105 KS, te dizelaš sa 2.0-litra zapremine  i 140 KS. Cijene u Italiji za ovaj model su 22.350 eura za benzinsku varijantu,  dok je slabiji dizelaš skuplji za 2.000 eura, a cijena jačeg dizelaša je 26.050 eura. 

Datum objave: 23/01/2013
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook