Naslovna > Automobili > Fiat > Panda > Gradski automobil sa najviše opcija

Fiat Panda

Gradski automobil sa najviše opcija

Fiat je ovih dana u slavljeničkom raspoloženju jer slavi 40 godina od izlaska prve generacije modela Panda, a ovih dana se aktuelnoj liniji pridružuje verzija Sport...

Panda Sport je za modelsku 2021. godinu dizajnirana za kupce sa „aktivnim životnim stilom“. kao što se vidi na fotografijama, ovaj model se vizuelno razlikuje od ostatka palete dvobojnim 16-inčnim naplacima sa crveno-crnom kolor šemom. Kako bi Pandu Sport učinio što atraktivnijom, okviri retrovizora i kvake na vratima standardno dolaze u istoj nijansi kao i karoserija, ali su opcionalno dostupni i u sjajno crnoj varijanti. Izmjene na vanjskom dijelu vozila zaokružuje hromirani logotip Sport na prednjim krilima.

 

 

 

Unutrašnjost je takođe pretrpjela izmjene i Panda Sport je dobila kontrolnu tablu u titanijum nijansi i obloge vrata presvučene eko kožom. Naslon za glavu dolazi u crnoj boji i upotpunjava kontrastna tamnosiva sjedišta. Kao i u ostalim Pandama iz palete, u kabini se nalazi novi sedmoinčni ekran osjetljiv na dodir sa podrškom za digitalni radio, Apple CarPlay i Android Auto aplikacije.

 

Panda Sport se može dobiti sa novim Pandemonio Pack paketom, koji uključuje zatamnjena stakla, crvena kočiona kliješta i kožni upravljač prošiven kontrastnim crvenim šavovima.

 

 

 

Kada je opremljen sa jednolitarskim FireFly Hybrid agregatom od 70 KS, Panda je prema riječima Fiata „najdemokratskiji hibrid na tržištu“. Elektrifikovana trocilindarska jedinica je uparena sa novim šestostepenim manuelnim mjenjačem i biće dostupna u kompletnom asortimanu. Ukoliko se kupci odluče za varijantu Cross na raspolaganju im je 4x4 pogon i priključak za metan.

 

Takođe, prema tvrdnji Fiata, Panda je jedini gradski automobil koji se može dobiti u hibridnoj, benzinskoj 4x4, CNG i LPG varijanti. U ponudi je i Moparov D-Fence paket koji je u stvari higijenski komplet sa filterom, prečistačem i UV lampom kako bi se kabina što bolje dezinfikovala...

Datum objave: 22/10/2020
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook