Naslovna > Teme > „Hyundai Auto BH“ nagrada za marketing

Hyundai

„Hyundai Auto BH“ nagrada za marketing

Na konvenciji je prisustvovalo 97 učesnika iz 13 zemalja regije a BiH predstavljali su upravo „Hyundai Auto BH“, te ovlašteni trgovci i serviseri, “Auto Plus“ Banja Luka, AC „Ganjgo“ Matuzići i „Auto start“ Mostar...

Generalni uvoznik Hyundai vozila za BiH „Hyundai Auto BH“ na konvenciji “Regional Partner Convention 2018 CIS & EASTERN EUROPE“ koja je održana u Podgorici u Crnoj Gori dobio je nagradu „2017 Excellent Marketing Performance CIS & EE“ za izvanredne ostvarene rezultate u polju marketinga na BH tržištu. Na ovom događaju gdje je prisustvovalo 97 učesnika iz 13 zemalja regije a Bosnu i Hercegovinu predstavljali su upravo „Hyundai Auto BH“, te ovlašteni trgovci i serviseri, “Auto Plus“ Banja Luka, AC „Ganjgo“ Matuzići (Doboj Jug) i „Auto start“ Mostar. Tokom konvencije, bosansko-hercegovački distributer je održao prezentaciju na temu „Energizing Hyundai Brand using Brand Collaboration“ gdje je učesnicima prezentovao važnost saradnje među brendovima s ciljem povećanja zastupljenosti i svjesnosti jednog brenda na tržištu.

 

 

Direktor „Hyundai Auto BH“ Mirza Juzbašić nakon preuzimanja nagrada izjavio je da je veoma ponosan što je ova nagrada završila u rukama BH distributera. „S obzirom na marketinške aktivnosti, koje redovno provodimo kroz svakodnevni rad, zasigurno mogu reći da smo je i zaslužili.  Zahvaljujem svima onima koji su svojim radom i trudom doprinijeli da ova nagrada stigne do nas, a posebnu zahvalnost dugujem marketing odjelu i kolegici Amri Makan.  Hvala Direktoru Regionalnog ureda za CIS & Eastern Europe Uk Lee-ju i svim kolegama iz tog ureda što su prepoznali naše zalaganje u cilju da Hyundai brend predstavimo u što boljem svjetlu“, rekao je Juzbašić. “Hyundai Auto BH” je već godinama neizostavni dio najvećih projekata i manifestacija koje se održavaju u našoj zemlji. Ovom prilikom samo ćemo posjetiti da je Hyundai ponosni sponzor  N/FSBIH i „A“ reprezentacije, oficijalni prijevoznik  „Sarajevo Business Forum-a“, partner „Sarajevo polumaratona“, prijatelj Košarkaškog i Rukometnog saveza BiH, oficijalni prijevoznik „Red Bull Cliff Divinga“ koji se održava u Mostaru, te „Nivea Fashion Week“.  Na ovaj način doprinose lokalnoj zajednici, a samim tim i podižu svjesnost Hyundai brenda u BiH, što su i prepoznali iz Hyundai Motor Company. Ovo nije prvi put da jedna ovako značajna nagrada dolazi u ruke kompanije „Hyundai Auto BH“. Naime, na istoj konvenciji održanoj 2016. godine u Dubrovniku, “Hyundai Auto BH“ dobio je nagradu za najboljeg regionalnog distributera u 2015. godini. 

Datum objave: 23/05/2018
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook