Naslovna > Automobili > Hyundai > i30 > i30 kao privredno vozilo

Novo u Hyundai-u

i30 kao privredno vozilo

Automobil je idealan za komercijaliste, a veliki plus predstavlja ugrađen plin sa fabričkom garancijom...

Hyundai od nedavno u svojoj ponudi ima privredno vozilo skrojeno po mjeri da zadovolji u potpunosti  komercijalne potrebe, ali i da istovremeno zadovolji potrebe i kadra koji isto koristi svakodnevno.

 

Dolaskom na bh tržište i30 uspio je osvojiti značajan dio tržišta kompaktnih vozila. Vjerovatno dobar dio zasluga ide na račun njegovog prethodnika, koji se pokazao kao izvanredno vozilo po pitanju cijene, kvaliteta, troškova održavanja i mnogih drugi činilaca,  te je isto kod kupaca širom Europe dobilo visoku ocjenu. Broj prodanih vozila širom Europe ide u prilog upravo gore navedenoj činjenici.

 

Novi i30 pored novije, modernije tehnologije (ekonomičniji i efikasniji agregati) sa sobom donosi privlačniji i mnogo ljepši dizajn, te naravno bolju opremljenost i  mnogobrojne sigurnosne dodatke kao standard. I30 kao privredno/komercijalno vozilo  skrojeno je tako da pored optimalne opremljenosti, efikasnih agregata i optimalnih troškova održavanja ima i više nego optimalnu cijenu prilagođenu bh tržišnim uslovima.

Cijena ovog vozila je 19.900 KM plus vrijednost PDV –a koja je odbitna stavka, u ovu cijenu je uračunata i ugradnja plina u vozilo. 

 

Ugradnjom plina ne samo da štedimo, već i čuvamo okoliš.  Naravno da je štednja jako bitna stavka, al svakako svi negdje moramo probuditi našu svijest i početi misliti na okoliš i zrak koji svakodnevno udišemo.

Hyundai Auto BH naravno da prevashodno  ovim vozilom želi zadovoljiti sve potrebe biznisa, ali ujedno želi  raditi na društvenoj osvještenosti kompanija i cjelokupne sredine koja nas okružuje.

 

Plinska instalacija koja se ugrađuje  u Hyundai vozila sastoji se od »Hana« dizne i »Motorolla« kompjutera,  što dodatno garantuje ispravan i pouzdan rad sistema dugi niz godina. Zahvaljujući obučenim kadrovima i nadasve studioznoj analizi i testiranju sistema na vlastitim vozilima preko godinu dana i naravno pozitivnim rezultatima istih, al i kolega iz regije možete se se pouzdati u ova vozila.  Plinska instalacija ne mjenja garantne uslove vašeg vozila,  znači 5 godina garancije ili 100.000 pređenih km.

Za više informacija posjetite vašeg ovlaštenog Hyundai prodavca širom BiH, u  Sarajevu je to Hyundai Auto BH Bare, Šip ili pozovite 033 290 000.  

Datum objave: 20/02/2014
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook