Naslovna > Automobili > Hyundai > i30 > i30 u BiH

Hyundai

i30 u BiH

Ispred BBI-a 30-og maja i30 konačno će dočekati svoju premijeru na bh tržištu. Dugo očekivani i najavljivani model koji je već odavno osvojio Evropu kvalitetom i dizajnom, udobnošću, a primarno poboljšanim sigurnosnim sistemima, dolazi da pokori i naše tržište.

Ovaj put Hyundai Auto BH odlučio se za ovo vozilo da napravi nešto sasvim drugačije, nešto što će svim onim koj budu željeli da vide vozilo i da budu dio ovog eventa, omogućiti da »Experience Hyundai«, osjete Hyundai i da budu dio jednog velikog početka za ovo vozio.

 

Pozvani su svi ljubitelji Hyundai-a, ali i oni koji nisu jer će vjerovatno promjeniti mišljenje da prisustvuju velikoj promociji ovog vozila u kojoj će svako pronaći nešto za sebe. Event će trajati tokom cijelog dana, niko neće biti uskraćen da pronađe nešto za za sebe, ovaj put i djeca će moći uživati, naravno u dnevnoj varijanti gdje ih očekuje mnoštvo iznenađenja.Još jedna bitna informacija jeste da je Hyundai i30 osvoio maksimalnih 5 zvjezdica na Euro NCAP testu, što ga čini sedmim Hyundai modelom koji je osvoji maksimalni broj bodova u testu sigurnosti što ga čini liderom u segmentu po pitanju sigurnosti putnika.

 

Datum objave: 25/05/2012
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook