Naslovna > Automobili > Volkswagen > I.D. Serija > ID.3 i ID.4 zvanično predstavljeni u BiH

Volkswagen

ID.3 i ID.4 zvanično predstavljeni u BiH

Po prvi put u Bosni i Hercegovini održana 100% električna press konferencija na kojoj je pokazano da Volkswagen korača u doba mobilnosti koja je neutralna u pogledu emisija CO2

Na 100% električnoj press konferenciji za BiH medije,  predstavljeni su potpuno električni modeli ID.3 i ID.4. S modelom ID.3, Volkswagen je krenuo u treće veliko poglavlje od strateškog značaja u istoriji kompanije nakon Bube i Golfa, dok je veći  model ID.4 električni pripadnik SUV segmenta koji bilježi najveći rast na svijetu. Zašto 100% električna press konferencija? Jer su se za dolazak i odlazak medija koristila isključivo prevozna sredstva na struju: Trebevićka žičara, električna bicikla i naravno Volkswagen električna vozila.

 

 

 

 

 

ID. modeli vizualno signaliziraju da su puno više od običnog novog automobila. Njihov vizionarski dizajn najavljuje već uveliko vidljivo novo doba električne mobilnosti, te spaja ono najbolje iz svijeta automobila: komfor više klase, sportske performanse uz nedostižnu ekonomičnost i sve to sa posebnim akcentom na brigu o okolišu. ID. je jednostavno simbol inteligentnog dizajna, identiteta i vizionarskih tehnologija.

 

Datum objave: 15/07/2021
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook