Naslovna > Automobili > Opel > Adam > Inspiracija za mlade umjetnike

Opel

Inspiracija za mlade umjetnike

Spremajući se za tržišno lansiranje novog modela Adam, Opel je započeo saradnju sa nekoliko avangardnih umjetnika

Saradnja Opela i nekoliko mladih umjetnika dokumentovana je na “ADAM&YOU” mikrosajtu gdje se mogu pogledati fotografije i video materijal, kao i šta se dešavalo iza scena i kako je Adam kreiran.

 

U saradnju su uključeni avangardni umetnici kao što su Julien Simshauser, Orlando Higginbottom, poznat kao “Totally Enormous Extinct Dinosaurs” i umetnički duo Simone Bertuzzi i Simone Trabucchi koji deluje pod imenom “Invernomuto”. U Opelu kažu da su “osim tradicionalnog njemačkog inženjerskog rada, uložili i veliku kreativnost u razvoj Adama kako bi obezbjedili najviši stepen personalizacije.”

 

Na početku saradnje, umjetnici su dobili ekskluzivnu mogućnost da se “ušunjaju” iza scene i “bace pogled” na Adama, mnogo prije nego što su objavljene prve fotografije. Svakog od njih je Opel Adam inspirisao na poseban način. Rezultat toga su tri veoma različita projekta što je u potpunosti u skladu sa duhom trovratnog četvoroseda. Automobil takođe nudi tri različita ambijenta, JAM, GLAM i SLAM i širok izbor personalizacije. Više detalja o saradnji Opela i umjetnika možete pogledati na “ADAM&YOU” sajtu.

Datum objave: 25/07/2012
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook