Naslovna > Automobili > Jaguar > Gama > E-Pace > Jaguar E-Pace od danas dostupan na BiH tržištu
FOTO GALERIJA (2)

Jaguar E-Pace

Jaguar E-Pace od danas dostupan na BiH tržištu

Direktor prodaje AC Betanija, Adnan Osmančević, i zamjenik britanskog ambasadora u Bosni i Hercegovini, Matthew Lawson, danas su u Sarajevu zvanično predstavili novi Jaguar E-Pace.

„Izuzetno se radujemo što kupcima možemo ponuditi potpuno novi model iz palete vrhunskih Jaguar vozila. E-Pace prvi je Jaguarov kompaktni SUV i predstavlja jedinstvenu kombinaciju nenadmašnog izgleda, agilnosti i dinamične vožnje,“ izjavio je Adnan Osmančević, direktor prodaje AC Betanija d.o.o. Sarajevo. E-pace je sportski automobil dizajniran za svakodnevni život jer nudi više prostora i praktičnih detalja, uz zavidne performanse. Opremljen je vrhunskim infotainment sistemom te nudi povezanost s pametnim telefonima i drugim tehničkim uređajima. Zaradio je 5 zvjezdica na Euro NCAP sigurnosnim testovima tako da je i jedan od najsigurnijih automobila na tržištu.

 

 

„Veoma mi je drago što će ovo fantastično vozilo Jaguar E-Pace od danas i zvanično biti dostupno kupcima na tržištu Bosne i Hercegovine. Uvjeren sam da će interes za ovaj fantastični automobil biti značajan,“ izjavio je Matthew Lawson, zamjenik britanskog ambasadora u Bosni i Hercegovini. Utemeljen prije više od devedeset godina, Jaguar je jedan od najpoznatijih britanskih brendova. On predstavlja vrhunsku britansku inovativnost, performancu i kvalitet. Jaguara krase dvije snažne britanske odlike – visoko-kvalitetna proizvodnja i kreativni dizajn. Jaguar Land Rover zvanično je prisutan na tržištu Bosne i Hercegovine od kraja 2016. godine putem zastupnika AC Betanija d.o.o. Sarajevo.

Datum objave: 16/03/2018
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook