Naslovna > Automobili > Jeep > Renegade > Jeep i Juventus startuju zajedno

Jeep Renegade

Jeep i Juventus startuju zajedno

Pobjedničko partnerstvo brenda Jeep i Juventusa vraća se ponovnim startovanjem italijanskog fudbala.

Nema boljeg načina da se započne priča o restartovanju od sjedanja za upravljač brenda Jeep®. Tokom svoje istorije duže od 75 godina i zahvaljujući legendarnim mogućnostima terenske vožnje, svaki model u Jeep gami pokazao se kao izvanredni primjer za izražavanje slobode. Posebno jer su, tokom brendove stalne evolucije - paralelno s offroad performansama - upravljanje i povezanost unaprijeđeni kako bi kupci mogli da iskuse urbane avanture u savršenom komforu. Danas i uskoro, sa modelima Renegade i Compass 4xe, prvim plug-in hibridnim modelima brenda Jeep, brend krči nove staze u svijetu elektrifikacije.

 

 

 

Moto „Idi bilo gdje, radi bilo šta“ u čijoj je osnovi sposobnost brenda da pomjera sve granice. Ove zajedničke vrijednosti i namjera da svakodnevno uspijemo u svim zadacima, velikim ili malim, predstavljaju osnovu veze koja spaja osam sezona Jeep i Juventus. Naravno, ova godina neće biti izuzetak, uprkos otkazivanju sportskih događaja. Sada je vrijeme da iznova pokrenemo. Ovaj novi početak, kako za Jeep tako i za Juventus, lepo je sažet novim sloganom „Keep Jeep and Restart“ (Drži se duha brenda Jeep i ponovo se pokreni) - riječima koje bude želju igrača i fanova da poslije zatvorenosti na novi način nastave dalje, ostavši vjerni svojim strastima.

 

 

Taj povratak biće podržan novom kampanjom na društvenim mrežama, pod parolom „Zagrijte se! Novi Jeep® 4xe je spreman da izađe na teren,“ u okviru koje se paljenje svjetla Jeep Renegade modela koristi kao asocijacija za ponovno paljenje reflektora na stadijumu Allianz u Torinu. Sa brendom Jeep kao zvaničnim sponzorom od sezone 2012-2013. godine Juventus je osvojio 15 titula, uključujući Šampionat serije A, Coppa Italia i Supercoppa Italia.

 

 

 

Prva utakmica u okviru nove sezone biće domaćinski meč u okviru Coppa Italia polufinala protiv Milana 12. juna, nakon izjednačene utakmice sa rezultatom 1-1 u gostima u Milanu od 13. februara. Finale kupa je zakazano za 17. jun na stadijumu Stadio Olimpico u Rimu - poprištu Juventusovog rekordnog četvrtog trijumfa za redom na kupu pre dvije sezone, kada je tim, sa Jeep brendom na njihovim crno-bijelim dresovima, opet pokazao posvećenost i sposobnost da pobjedi svaki izazov. Danas je izazov restartovanje svega, kompletno bezbjedno, baš kao vožnja ovog SUV modela, jedinog Jeep brenda.

Datum objave: 12/06/2020
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook