Naslovna > Teme > Jeep i Juventus zajedno slave pobjedu

Jeep

Jeep i Juventus zajedno slave pobjedu

Crno-bijeli nastavljaju sa pobjedama, osvajajući svoju devetu titulu zaredom, i to čak dva kola prije kraja šampionata. Kako bi proslavio ovaj podvig, brend Jeep pokreće novu reklamnu kampanju, koja nosi naziv „Campioni in Carica“

Postoje dva načina da unaprijedite i osigurate izvjesno: promjenom i kontinuitetom. U roku od samo nekoliko dana, brend Jeep i Juventus dali su konkretne primjere ova dva različita kriterijuma. Brend koji je zaslužan za stvaranje koncepta terenskog vozila SUV i koji je upravo predstavio nove modele Jeep Renegade 4xe i Compass 4xe, sa inovativnom plug-in hibridnom tehnologijom: beskompromisno hibridno rješenje upareno sa neprevaziđenim tehničkim sadržajem brenda Jeep, koje garantuje svoju dominantnost na svim terenima kao i manji uticaj na životnu sredinu. Sa prepoznatom, sposobnošću koja je uzor, brend kreće novim putem, orijentisanim ka životnoj sredini i tehnologiji.

 

 

 

 

S druge strane, Juventus je šampion kontinuiteta, i ide jedinom stazom koju poznaje: stazom pobjede. Crno-bijeli su osvojili fudbalski šampionat Serije A TIM 2019/2020, unaprijeđujući svoju formu i postavljajući novi rekord u istoriji italijanskog fudbala. Crno-bijeli/Bianconeri su još bolji, još jednom su demonstrirali svoju naklonost brendu Jeep, oficijelnom sponzoru njihovih uzastopnih pobjeda od sezone 2012/2013.

 

Kako bi proslavio ovaj podvig, Jeep je pokrenuo novu reklamnu kampanju, koji nosi naziv „Campioni in Carica“. (ita. u formi; na punjenju). Ova poruka slavi i pobjedu na šampionatu, i izlazak na tržište novih modela Jeep Renegade 4xe i Compass 4xe, prvih plug-in hibridnih terenskih vozila brenda Jeep.

 

I ove teške sportske sezone, pobjednička kombinacija brenda Jeep i Juventusa – koja je osnovana i napredovala na osnovu zajedničkih vrijednosti: autentičnosti i strasti, što je donijelo šesnaest titula tokom osam sezona, uključujući šampionat Serije A, Kup i Superkup Italije u fudbalu – je ispisala nezaboravne stranice u istoriji italijanskog fudbala.

 

Pored uzastopnih titula, crno-bijeli su takođe prvi tim koji je zabilježio 1.600 pobjeda u šampionatu Serije A, a i jedan od njihovih istaknutih igrača, Đanluiđi Bufon (Gianluigi Buffon), postavio je rekord učestvovanjem na 648 utakmica ovog italijanskog šampionata.

Datum objave: 28/07/2020
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook