Naslovna > Automobili > Jeep > Gladiator > Jeep predstavlja novi pik-ap

Jeep

Jeep predstavlja novi pik-ap

Dugo najavljivani Jeep Scrambler debitovaće na predstojećem sajmu automobila u LA-u, a novi vlasnik Jeep-a, FCA grupacija, je dobro zasukala rukave, željno iščekujemo novu perjanicu...

Iz godine u godinu sve jači sajam automobila u Los Anđelesu će i ovog novembra američkoj javnosti prikazati šta se to novo kuvalo u prethodnom periodu. Sajam automobila u najvećem kalifornijskom gradu je sve češće i mjesto svjetskih premijera važnih modela namjenjenih globalnom tržištu pa će ove godine, svjetlost dana ugledati novi Porsche 911 i BMW serije 8 u kabrio izvedbi. Pored njih, značajna premijera će biti i novi Jeep Scrambler.

 

Američka javnost ga sa velikom znatiželjom iščekuje, ipak je Jeep za Ameriku poseban brend. Jeep je 25 godina odmarao po pitanju pik-ap verzija svojih automobila, nakon što se prethodni model Comanche prestao proizvoditi još 1992. godine. Od tada, predstavljeno je nekoliko konceptnih verzija, Gladiator iz 2005. i Crew Chief 715 iz 2016. godine. Više detalja o ovom automobilu biće poznato u narednim nedeljama, a auto-salon u Los Anđelesu počinje 30. novembra.

Datum objave: 01/11/2018
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook