Naslovna > Vijesti > Jubilarni 30. rođendan

Lexus

Jubilarni 30. rođendan

Krajem juna Toyotin premijum brend će obilježiti tri decenije postojanja na Chantilly Arts & Elegance Richard Mille, jednom od evropskih najluksuznijih proslava automobila...

Posjetioci će moći uživati u finalu takmičenja Lexus Art Car, prezentaciji studije novog LC koncepta kabrioleta s otvorenim krovom i evropsku premijeru novog RX SUV. Lexus je inače zvanični partner petog izdanja ovog događaja, koji se održava u formalnim prostorijama istorijskog Château de Chantilly u Francuskoj, 50 km sjeverno od Pariza. Ova međunarodno priznata elegantna izložba za najfinije klasične, moderne i konceptne automobile, s takmičenjima za najbolje izložene automobile ugostiće četiri jedinstvena primjerka novog kompaktnog crossovera.


Pored navedenog, u punom sjaju će zasijati i luksuzni SUV Lexus RX, koji stiže sa vizuelnim promjenama na spoljašnjem dijelu vozila, ali i na sistemu oslanjanja, te kočenja, a sve kako bi se unaprijedio kvalitet vožnje, preciznosti upravljanja i odziva na komande sa upravljača. 

Datum objave: 24/06/2019
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook