Naslovna > Vijesti > Juče otvoren SEAT salon u Bijeljini

SEAT BiH

Juče otvoren SEAT salon u Bijeljini

Španski proizvođač automobila SEAT dobio je novi salon u Bosni i Hercegovini, a radi se o salonu bijeljinske kompanije Autorad d.o.o

Svečanim otvaranjem salona kompanije Autorad d.o.o. u Bijeljini, predstavljen je i najnoviji SUV španskog proizvođača automobila, model Tarraco. Brand manager kompanije SEAT u BiH, Senad Trnka istakao je kako prodaja SEAT vozila u Bosni i Hercegovini prati sve bolje rezultate na globalnom nivou, te da je navedeno partnerstvo od izuzetne važnosti za širenje prodaje na teritoriji BiH. On je takođe izjavio kako su velika ulaganje u razvoj prodajno-servisne mreže u Evropi, te da je na taj način i Bosna i Hercegovina postavila svoje planove i ciljeve kako bi se poboljšala usluga, a Autorad d.o.o. predstavlja jednog od najvažnijih partnera. Zbog toga je odlučeno unaprijediti njihovo poslovanje otvaranjem novog prodajno-servisnog objekta koji će pokrivati veći dio teritorije BiH. 

 

Vlasnik salona Đorđe Novaković izrazio je zadovoljstvo zbog modernizovanja salona, te najavio proširenje servisa, s obzirom da raste broj SEAT vozila na putevima Bosne i Hercegovine. On je takođe obećao da će kupci i drugi klijenti uvijek biti zadovoljni. Salon raspolaže sa 160 kvadratnih metara i predviđen je za smještaj pet automobila. Biće obezbjeđena dva radna mjesta - servisni savjetnik i menadžer prodaje. Jedan od važnih gostiju bio je Martin Prepedigno, SEAT-ov manager za BiH, Mađarsku i Hrvatsku, koji je stigavši iz Barcelone takođe istakao važnost novog partnerstva. Novootvoreni salon nalazi se u Bijeljini, u ulici Ljeljenča broj 55.

Datum objave: 31/10/2019
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook