Naslovna > Teme > Kolarovu Lada Niva za gol protiv Kostarike

Rusija

Kolarovu Lada Niva za gol protiv Kostarike

Poslije konsultacija sa navijačima u Samari, odlučili smo da nagradimo fudbalera koji postigne prvi gol na našem stadionu. Upravo je to uradio Kolarov i uručili smo mu sertifikat za automobil lada 4x4, rekao Azarov...

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov od gubernatora Samarske oblasti u Rusiji Dmitrija Azarova na poklon je dobio automobil Lada Niva nakon što je postigao gol na utakmici protvi reprezentacije Kostarike na mundijalu koji se igra Rusiji. Kolarov je nagrađen zbog toga jer je bio igrač koji je prvi postigao pogodak na stadionu “Samara arena” u istoimenom gradu gdje se i odigrao pomenuti meč. "Poslije konsultacija sa navijačima u Samari, odlučili smo da nagradimo fudbalera koji postigne prvi gol na našem stadionu u Samari na Svetskom prvenstvu.

 

 

Ovaj predivan pogodak postigao je Aleksandar Kolarov i uručili smo mu nagradu - sertifikat za automobil lada 4x4", rekao je gubernator Samarske oblasti Dmitrij Azarov. "Aleksandar je bio veoma zadovoljan. Ovaj automobil će ga podsećati na pobedu u Samari. Plus, neće ga voziti samo kod kuće u Srbiji, već i u Rimu, pošto igra za Romu", dodao je on. Reprezentacija Srbije je upravo ovim pogodkom Kolarova i savladala Kostariku na Svjetskom prvenstvu.

Datum objave: 18/06/2018
Komentarišite ovaj članak


Auto Shop Magazin

Facebook